Saçım açık kahve ben siyaha boyamak istiyorum üstüne direk siyah boya sürsem tutar mı boya tamamen aktığı zaman yeniden açtırıp başka bir renk yapabilir miyim?Kahverengi saça siyah boya tutar mı?
Siyah saçın üstüne boyanın kahverengi saç boyası maalesef tutmayacaktır. Siyah koyu bir renk olduğu için üzerine açık renkler boyandığı takdirde sadece arada kahverengi ya da kızılımsı yansımalar olacaktır.
Kahverengi saçın üzerine boyanın siyah saç boyası anında tutar. Ancak şunu da unutmamanız gerekiyor ki; siyah saçtan dönmek oldukça zordur ama imkansız değildir. :) Siyah saçlardan sıkıldığınız zaman aşamalı olarak saçlarınızı yavaş yavaş açtırarak saçlarınıza zarar vermeden bir başka saç rengine de geçiş yapabilirsiniz.
Benim tercihim: Palette Deluxe 1.1 Gece Mavisi Saç Boyası!
Palette Deluxe 1.1 Gece Mavisi Saç Boyası!
Uzun yıllardır siyah saç rengini kullanan biri olarak neredeyse tüm markaların saç boyalarını tek tek deneme fırsatım oldu. Bunca denemenin ardından sonunda aradığım saç boyasını buldum! 😍 Palette deluxe içeriğindeki mamula yağı sayesinde saçlara derinlemesine bakım yapar ve boyanın saç tellerine verebileceği zararın önüne geçer. 8 haftaya kadar kalıcı yoğun renk pigmentleriyle bir saç boyasından çok daha fazlası diyebilirim. Henüz denemediysen mutlaka denemeni şiddetle tavsiye ederim. :)
En İyi Cevaplar