En son geçen sene yaşadığım kuaför faciasindan sonra saçlarımı hep kendim boyadım. Şimdi saç rengimi açmak istiyorum ama kuaföre de gitmek istemiyorum. Şu saç açıcı setlerden alıp evde kendim yapsam nasıl olur, olur mu? Deneyen, yapan var mı acaba?
Saçlarımı evde açsam yapabilir miyim acaba nasıl olur?
Ben denedim ve her yerine aynı açamadım. Saçımın bir kısmı açıldı bir kısmı turuncu bir kısmı kahverengi vs kaldı. Açabileceğine güveniyorsan giriş aksi halde benim durumuma düşebilirsin. Açıcı sürerken en ayrıntılı şekikde hızlı sürmen gerekiyor. İnce tarakla ayrıntılı geçmelisin
Aciciyi on taraflardan surmeye baslama... arkalardan baslayip en son onlere surmen gerekiyor.. ve cok hizli olman gerekiyor... yoksa esit olmaz.. arkadas dogru demis..
Rengini acmak. Yakmak demektir. Sacin cok gür ise yap. Cünkü azalacak. Bazi sac diblerin sana kizacak yillar boyu. Büyümicek saclar 😄 bunlari göze aliyomusun
Ben kendim hep bakir boyuyordum. Cok da güzeldi yaa. Ömrümde bukadar güzel ton tutturmamistm. Belki 2 sene boyu hep kendim boyadim. Ama sanki acmisim gibi etkisi olmus saclarima. Zamanla saclarim protesto etmeye basladi 😂😂 bir baktim okadar cok sac, cok az ve kirik cikmaya basladi. En az bes yilimi aldi hafiften kendini toparlamasi. Simdide saca proteindi falan derken, az cok kücük kücük cikmaya basladi yeniden 😄 tabi stresinde etkisi var Üni bitirdik ama yinede. Cokk cok iyi bakim yapilmasi lazim ya. Ilk defa boyatacksan boyat. Ama benim gibu her rengi denediysen yapma 😂
Oyle bende cok boyadim bir kere kuaforde actirdim yandi saclarim sonra koyulttum ama sjmdi bir daha acmak istiyorum kuaforde bir daha yanmasin kendim mi yaosam diye dusundum de o da riskli 😄 benimde var kucuk kucuk saclarim sagdan soldan cikiyorlar
Ya da arastir biraz. Bildigim kadariyla artik fazla yipratmayan boyalar cikti. Natürel olanlar ama zamanla rengi gidiyor bazilarinkinde de. Ya da Belirli kimyasal maddeler icermiyor bazi boyalarda.. arastir istersen. Saclarinin kiymetini bil 🙄
Ama dikkat et saçların sağlıklıysa çok yıpranmaz hatta yanmaz Ben geceden yapıp sabah yıkıyorum bir şey olmuyor ama o şekilde yapıp saçı yananlarda var. Saçlarına açıcı sürünce güneşin önünde dur bir iki saat o zaman daha iyi olur 😇
Tavsiye etmem hiç o riske girme. Özellikle diplerde boyasız saç varsa rengi tutturamazsın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben açtım herkes saçıma hastaaa yoldan geçenler gözünü alamıyor herkes rengini soruyor buna otobüs tekiler de dahil 😂😂 ben loreal paris açicisini kullanmıştım
Çok kez evde saç rengimi siyahtan açtığım oldu. Bir kerede asla istediğin rengi bulamazsın çünkü market boyaları rengi saçta kemikleştiriyor ama şu an ki rengin de önemli, siyah değil ise işin daha kolay...
Sacina direk acici uygularsan boya oldugu icin 2 renk ooma ihtimalin yuksek acici yerine acik kumral alıp tek seferde degilde bir kac boyamada acici kullanmadan rengini oturta bilirsin
En İyi Cevaplar