Şimdi büyük konuşmakta istemiyorum ama Kadınlar ilgiyi severler , (mesela araba Nasıl benzin'e ihtiyaç duyuyorsa bunlar da öyle , yanlış anlaşılmasın sadece hayali anlatım) ilgiye bayılırlar onlara güzel sözler söyliceksiniz ki , karşılıklı anlaşabilesiniz buğün ikna olmadıysa eğer siz iddanızdan ve amacınızdan vazgeçmeyin ertesi gün tekrar yapın , olmadı bir daha , olmadı bir daha , ama zaten sizin bu kadar ısrarınıza kesin yapar , hani bir şeyi 40 kere söylersen olur derler , denemekte fayda var (:
İkna etmem bana yakışacağını düşündüğüm için yapıyorum zaten. Benim bukadar zamanlık dış görünüşüme alışmış birinin karşısında cesaret edip bir değişim yapıyorsam, bu benim kendi özgüvenimden kaynaklanır. Yani o cesareti buldumda istiyorum demektir. Erkek neden korkar? Ya daha çirkin olursa diye. Gözü alışmış çünkü beni hep aynı görmeye. Kısacası mutlu olacağımı düşünüyorsam yaparım. İkna etmeye gerek yok. Zaten insan değişimi daha güzel olmak için yapar daha çirkin olmak için değil.
sac boyamak icin edilen israra karsiyim. yahu belki o hayatinda hic sacini boyamamistir ve bundan sonra boyayip yipratmak istemiyordur.. zorla mi? beni kesinlikle ikna edemezdi mesela. hayatta boyamam sacimdan da renginden de memnunum. saclarima kimse dokunmasin 😂
Atıyorum kızıla mı boyatmasını istiyorum. Derim ki sen benim seksi avradımsın benim seksi avradıma da saç renklerinin en güzeli yakışır. Kızıllık seksiliği simgeliyor ve bence sana çok yakışacak. Kırmazsın sen bu yakışıklını derim. Yine mi olmadı millette hep kızıla boyamış yahu at gibi geziyorlar derim yine mi olmadı o zaman R ye takarım sen her halinle güzelsin ponçik pandam der öperim.
Hayır ısrar edilmez. Taktik şu. O rengi kabul etmeyeceğini mi düşünüyorsun. Mahalleden iş yerinden bir kız olmayacak filmden diziden görürsen birinde o rengi aaa ne güzel yakışmış kıza diğer renk hiç yakışmıyordu ona güzelliği daha meydana çıkmış bu renkle diyeceksin. Kız milleti bu o illaki içine oturur yarın o saçı yapmazsa... Yapmazsa ozmn beni sevmiyordur. Ben şok😅
İstemiyorsa istemiyordur neden ikna etmeye çalışıyorsun ki o saçı sen degil o kullanıcak sonuçta bence ne istiyorsa onu yapsın eger çok boyamasını istiyorsan seninde onun senden istedigi bir renge saçlarını boyaman gayet adil olur bence
Saçın ne kadar da kötü görünüyor hayatım. İnsanların gözleri felç geçiriyor olabilir dikkat et! Tehlikeyi kafasında yerleştir saç akşama boyanmış olur :)
“Bilmem kim saçını bu renge boyatmış. Her kadının harcı değilmiş öyle diyo. Zaten sana da pek gitmez o renk galiba.” Der ve bir hafta sonrayı beklerim 😭
Güvenemiyodur, kalıcı olmayan boyaları denettir hatta kendi evinde denesin birkaç yıkamaya geçenler var en azından o " ya çok kötü olursa " korkusu gitsin ondan :D
Erkegi ikna etmek boya konusunda daha zor malum top muyuz lan biz diye atarlaniyorlar. O yuzden ikna etmeye calismazdim ama zamana yayarak alttan psikolojik baski yapardim heralde.
mesela sari ya boyatmasini istiyorum ama biyatmiyor.. sarisin kizlari öven sozler soylerim.. yolda sarisin kizlar gordugumde apacik doner bakarim onun yanindayken.
En İyi Cevaplar