Açık kızıl saç mı koyu kızıl saç mı daha güzeldir? Siz hangisini beğeniyorsunuz?
Koyu kızıl
Açık kızıl
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi de çok harika renkler ve yoğunluklu olarak tercih ediliyorlar. Ben kızılın her tonuna bayılıyorum, hem esmerlere hem de beyaz tenlilere yakışan renklerden. Elbette her tonu mükemmel olan bu renkte kararsızlık yaşanması kaçınılmaz :)

Cildi soğuk beyaz olanlara çok fazla yakışan renklerden. Daha çok bakır tonları diyebiliriz. Ben açık kızılı daha çok uzun saçlılara yakıştırıyorum. Açık kızıl/bakır tonları son yıllarda koyu kızılı popülerlik olarak geçmiş durumda ve daha çok tercih ediliyor.

Pure Color saç boyası ilk kalıcı jel boya olması sebebiyle evde saç boyama işlemini çok kolay hale getiriyor. Saçlara kolayca yedirilebiliyor ve akma damlama gibi riskleri ortadan kaldırıyor. İçeriğindeki aloe vera, kaktüs ve jojoba özleri sayesinde saçları boyarken derinlemesine bakım yapıyor. Boya sonrası saçları kurutmuyor. Zaten rengine diyecek bir şey yok, mükemmel :)
Evde saç boyama teknikleri için bu soruyu ziyaret edebilirsiniz: Evde saç boyama teknikleri nelerdir?

Koyu kızıl popülerliğini yitirse de hala tercih ediliyor. Özellikle siyah saç üzerinde ombre olarak görünce gözlerimizden kalpler çıkıyor :) Esmerlere açık kızıldan ziyade koyu tonlar daha çekici bir hava katıyor.

Şarap kızılı en çok tercih edilen kızıl renklerinden bir tanesi. Palette Deluxe içeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçların boya sonrası kurumasını önlüyor ve nem oranını dengeliyor. Beyaz kapama konusunda en iyi saç boyası olduğunu söyleyebilirim, üstelik kalıcılık ve parlaklık konusunda da en iyilerden.
Buğday tenliyseniz şarap kızılı hakkında yapılan yorumlara buradan bakabilirsiniz: Şarap kızılı saç yakışır mı? Buğday tenliyim.
Esmerseniz şarap kızılı saç renginin yakışıp yakışmayacağını öğrenmek için buraya bakabilirsiniz: Esmer kızlara kızıl saç yakışır mı?
İki renge de aşık oldum ama boyatmaya cesaret edemiyorum :D
Açık kızıl 8)
Doğallık. Sadece doğallık...
Teşekkür ederim
Açık kızıl.
Cevap
45Cevap
Fotoğraftaki kırmızı gibi ben daha koyu olanı beğeniyorum
kızılın hertürlüsünü severim, bide doğal kızıl ve cildi çilli ise offf yemede yanında yat
bu iki resimde de güzel ama açık kızıl diye bayrak kırmızıya boyatanlar var hani bu kadar yapay durur. ama ikinci foto gerçekte olabilen bir renk birincisi de sert çekici bir yanı var iyidir yani.. ;)
ilkokuldaki sevdigim kizi hatirlattin be 😯 ahh kader ahh
Açık kızıl dediğin turuncu olmuş zaten
Evet : )
O yüzden koyu olan, kızıl gibi kızıl yani isminin hakkını veren ;)
Koyu kızıl tabii ki tatlım benim <3
Aşk benm saclarm kahve gibi ama siyah: )
Kel olsan ne yazar <3
Ne yazar: )
Fark etmez canım seni sen olduğun için seviyorum. Bunu biliyorsun değil mi?
Ahhh bak başladı yine romantiklige♡
Seviyorum ulen var mı dahası... <3
(Bu ORMANTİK :D )
Ben de seni seviyormmm
Vallaha mı kız :D
Allah belâmı versn ki albaym: )
Tamam binbaşım sorun yok :D
Hahaha: ) dünyanın en komik sevgilisine sahibim 💏
Bende en eşsizine 😍
Ben de en yakışıklısinaaaa
Ah be sevgilim seni seviyorum
Koyu kızıl boya rengi, o rengin doğalı yok, ama açık kızıl gerçek kızıl saçtan ilham alınarak yapılmış. Keza doğa kızıl saçlılar açık kızıl renge sahiptir, koyuya değil.
Cok cekici buluyorum koyu kirmiziyi 👍🏻
Bence koyu pastel tonlarda kızıl daha hoş duruyor
Koyu her zaman bir adım önde.
Koyu kızıl kullaniyorum ama bakirda güzel
İkiside çok hoş ama koyu daha iyi
Kesinlikle koyu kızıl, daha hoş. :))
koyu kızıl daha güzel bence
Açık daha doğal duruyor :D
Şu alttaki daha doğal duruyor ve daha sevimli. <3
Dipler koyu kızıl uçlar siyah 🤩
Hiçbiri , yapmayın kızlar beceremiyorsunuz olmuyor, kızılın hakkını veremiyorsunuz!!
açık kızıl hoşuma gitmiyor benim.
yalnız b deki doğal , a da ki boya
Koyu ♥
2. görsel bildiğin turuncu ama
ikiside. :) çok tatlı oluyorlar.
Koyu kızıl sana çok yakışır. 😉
koyu daha dikkat cekici
Aslında bu kişiye göre değişiyor ama bence koyu
Koyu kızıl.
Koyu
Açık.
Açık