Selamlar. Evde saçlarımı boyacağım Schwarzkopf pure color ile. Dünyanın ilk jel boyası olduğu için bulaşma yapmıyor o konuda rahatım. Ancak evde saç boyama teknikleri nelerdir?evde saç boyama teknikleri
Evde kolay saç boyama teknikleriile saçları kuaförde boyatmış gibi görünmek mümkün. Ben de saçlarımı evde kendim boyuyorum. Hem rahat oluyor hem de ekonomik.
Evde saç boyama teknikleri nelerdir?
evde saç boyama teknikleri
- Saçlarını boyamaya başlamadan önce nemlendirici krem uygulayabilirsin. Yüzüne boya bulaşırsa hemen temizlenir. - Evde saç boyama tekniklerinden biri fırça seçimidir. Boyayı uygulayacağın fırçayı iyi seçmelisin. Ben boya için özel fırçalardan kullanıyorum. Küçük bölgeler için temi diş fırçası kullanıyorum. - Boyayı alıp iyice karıştırmalısın. Saçlarına uyguladıktan sonra 30- 40 dakika beklemen gerekiyor. - Saç boyama tekniği olan folyodan faydalanabilirsin. Boyayı uyguladıktan sonra saçlarını alimünyüm folyo ile sarman boyanın daha çok tutmasını sağlar. - Saç diplerini düzgün boyadığından emin olmalısın. - Boya işlemi bittikten sonra saçlarını düzün şekilde durulayıp bakım kremi uygulamalısın.
Uygulamak istediğin boya jel olduğu için akma ve bulaşma sorunu yaşamazsın. Evde çok kolay şekilde saçlarını boyayabilirsin.
Evde saç boyama tekniklerini uygularken nelere dikkat edilmeli?
- Saçlarını boyamadan önce yüzüne nemlendirici krem uygulayabilirsin. Yüzüne boya bulaşırsa çıkması kolay olur. - Daha önce saçlarını boyatmamışsan boyayı küçük bölgeye uygulayıp 10 dakika beklemelisin. Böyle alerji olup olmadığını öğrenmiş olursun. - Saç uçları için büyük ve sık kıllı fırçalar kullanabilirsin. Evde saç uçlarını boyama teknikleri olarak bu yöntem kullanılıyor.
Önce ön diplerinden basliyosunuz sac dipleri tamamen bittikten sonrada enseden baslayip parca parca ayırıp bu sefer saçın bütününü boyuyosun saçına bir poset ya da bone geçirebilirsin saçına 2o dakika beklettikten sonra saçlarını güzelce tara. Yıkıcağın zamanda önce hafif su değdir saçlarına sulandırdıgın boyaya 5 dakika boyunca masaj yap sonrada yıka canım bu kadar
Ben normal boya ile kendim boyadım bir taktiği yok tutam tutam ayır saçını parça parça sür bir de boyanın daha iyi nüfuz etmesi için poşet geçirebilirsin sonrasında
En İyi Cevaplar