Saç Bakım Evde saç rengi açma işlemi nasıl yapılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Önden birkaç salkım saçımı açtırmak istiyorum. Evde ne yapabilirim? Deneyen var mı? Saçlarımın arkası buna benzer ombreli zaten ama önden de bunun gibi yapmak istiyorum. Evde nasıl yapabilirim limonla yapanlar varmış. Deneyen var mı Evde saç rengi açma işlemi nasıl yapılır? Cevapla İş Soruları Nasıl Yapılır Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 945 cevap paylaştı. Papatya suyu ile açma yapabilirsin gadası 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sarı papatya olur mu? Yoksa illa beyaz mı olması gerekiyor Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Beyaz olursa daha iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saçın çok mu koyu 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır açık kahverengi. Arkası sarı ombre ama önden de hafif sarı yapmak istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl papatya suyunu saçın sürüp biraz güneşte kalırsan olabilir belki Yorumla Soran +1 yıl Sarı papatya olur mu peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben beyaz diye biliyorum ama olur herhalde Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır bir deniyim. Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Papatya suyu ile açma yapabilirsin gadası
Sarı papatya olur mu? Yoksa illa beyaz mı olması gerekiyor
Beyaz olursa daha iyi olur
Teşekkürler
Saçın çok mu koyu
Hayır açık kahverengi. Arkası sarı ombre ama önden de hafif sarı yapmak istiyorum
papatya suyunu saçın sürüp biraz güneşte kalırsan olabilir belki
Sarı papatya olur mu peki
ben beyaz diye biliyorum ama olur herhalde
Tamamdır bir deniyim. Teşekkürler
Rica ederim :)