Kışkırtıcı kahve saç renkleri, kahve tonlarının en çok beğenilen ve tercih edilen renklerinden biridir..Kışkırtıcı kahve saç boyasıKışkırtıcı kahve tonları gün ışığını aldığı zaman yansıttığı kızıl-kahve ışıltısı gerçekten göz kamaştıran bir güzelliğe ve çekiciliğe sahiptir. Mükemmel bir sihirli görünüşe sahiptir ki, geceleri dahi saçlara ayrı bir hava ve duruş katmaktadır.
Saçlarımızın hayatımıza inanılmaz derecede pozitif bir enerji katmaktadır, motivasyon ve öz güven arttırıcı etkilere sahiptir. Bu etkileri tam olarak yaşayabilmek için doğru saç rengini seçmek büyük önem taşımaktadır..
Nasıl buldunuz doğal görünüyor mu? Kışkırtıcı kahve saç boyası kullanan var mı? #BiziDurduramaz #Meczup
Sezonun en çekici saç rengi: Kışkırtıcı kahve ile büyülenmeye hazır mısınız?
Kahve tonları saç ve karamel saç renkleri çok hoşuma gidiyor. Saçlarımı genel olarak evde boyuyorum, kışkırtıcı kahve saç boyası tutturulması en kolay renklerden birisidir :)
En iyi kışkırtıcı kahve ve kahve tonları saç boyası markaları:
1. Koleston Saç Boyası 5/37 Kışkırtıcı Kahve
Kışkırtıcı Kahve
Çok güzel parıltılı bir tonu var. Rengin yoğunluğu ve kalıcılığını da sevdim. Beyaz saçlara uygulandığında da yapay durmuyor.
2. Garnier Color Naturals 5.15 – Kışkırtıcı Kahve
kahve saç boyası
Garnier Color Naturals serisindeki kışkırtıcı kahve tonu da çok güzel duruyor. Boya içeriğinde besleyici yağlar var, saçların yıpranmasını önlüyor. Bu yüzden tercih edilebilir :)
3. Loreal Paris Excellence 5.15 Efsanevi Türk Kahvesi
kahve tonları saçlar
Kahve tonu saç rengi isteyenler kesinlikle Efsanevi Türk Kahvesini de göz önünde bulundurmalı :) Kutu pH dengeli bakım şampuanı ve besleyici maske içeriyor yani tam takım :)
4. Palette Deluxe 6-65 Göz Alıcı Kahve Saç Boyası
göz alıcı büyüleyici kahve
Muhteşem bir ton ve renk yoğunluğu çok iyi. Genel olarak Palette boyalarını kullanıyorum ama arada değişiklik yaptığım oluyor. Bunlar memnun kaldığım saç boyası markalarıydı :)
Ortadakinin rengi ve dalgası hemen hemen benim saçım gibi kuzu , bence doğal iyidir :-) Dipçe : Boyamicam işte , doğal kalsın saçıma hiç boya değmedi değmesin işte :-)
Bence kadınlara en çok yakışan üç saç rengi var. Bu üç saç rengi kadınlar da favori üç saç rengimdir meczup hatun. 1 - siyah saç 2-sarı saç 3 - kahverengi saç.
Kışkırtıcı kelimesini saç rengi için kullanma olayını anlamış değilim. Renk bu kim kışkırıyor ne oluyor. Sokakta binlerce insan, binlerce saç rengi görüyoruz hergün. Kışkıran oldu mu hiç? :))))
En İyi Cevaplar