Yani ben beğendim başkaları begenmese de olur der misin yoksa bir bildikleri var deyip en kısa sürede değişim yapar mısın?

Ben beğeniyorsam sorun yok insanların ne dediği umrumda olmaz fazla bir de mesela hangi insanın bunu dediğine bağlı gerçekten değer verdiğim insan bana bunu söylüyorsa ya da insanlar bir kere düşünürüm acaba değiştirsem mi değiştirmesem mi diye ama mesela sadece ağız laf yapsın diye konuştuğum insanlar işte dersek hiç güzel olmamış o zaman umrumda bile olmaz ona ne.😂
Hemen üstüne boya vurmak saçı yakmaz mı bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz Rüyamsı Hanım. Ayrıca ne demişler. Başkalarının ne düşündüğünü umursama. Böyle olmak lazım belli ölçüde.
Cevap
4Cevap
Yok hiç saçlarımı yıpratamam. Zamanla gözleri alışır nasılsa gördükçe. Ben kendim beğendiysem kullanmaya devam ederim.
Yok valla saç rengimi zaten değiştirmiyorum açık kumral ile sarı arasında ben de arada kaldım hangi renk diye asfjk böyle iyi sorunlarım da yok :D
biz uyuduktan sonra bir şey mi olmuş niye haberim yok benim 😂😂
haa evet onu diyorsun hesabı kapattırdım ben sen de uyumamışsın görüyorum😂😂
asdfjk seni şutledim hesaplara dadandım 😂😂
eheheh asdjskfa
Kimsenin söylediği önemli değil Ben beğeniyorsam o saç rengi kalır ama saçımı hiç boyamadığım için görenler şaşırabilir çünkü ben doğallıktan yanayım
Kendim beğenirsem asla umursamam. Yeşil yaptığımda da herkes birsürü laf etti ama hala yeşil değiştirmeyi de düşünmüyorum.
Evet değiştirdim 😏
koyu kahve yaptım nefret ettim baktım beğenen yok siyaha döndüm
Gitmem. Sarı yapınca herkes olumsuz tepki vermişti ama 5 aydır hala sarışınım🌺
Ben beyeniyim ve içime sinsin yeter dışarıya kalırsa maymuna döneriz.
Hayır. Ben sevdiysem kimin ne düşündüğü umrumda olmaz 😊
Evet daha önce oldu. O kadar göze çarptı çevrem söyleyince hemen değiştim. Iğrenç olmuştu gerçekten
Nasılsa gören yok keyfime bağlı 😃
Hayır gitmem kendim begendiysem kimsenin ne dediğini umursamam
Ben insanların tepkisine değil aynada gördüğüm şeye bakarım insanlar beğenmek zorunda değil
Milletin ne dediği umrumda olmaz
Beğendiysem ben çevrem umrumda olmaz
Ben beğendiysem konu kilit
Önemli olan benim kendime yakıştırmam 😌💅
Ben beğendim gerisinin beğenmesine gerek yok 😄
Gider maviye boyarım
Belli olmaz
elbette
Saçımı boyamıyorum
Kimseyi takmam sanada öneririm canım
Duruma göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?