Evet, evde boyuyorum saçlarımı bir aya dibi geliyor
Kendim kumralım ama siyaha boyuyorum.
Kuaföre boyatsam daha mı kalıcı olur?
Kendim kumralım ama siyaha boyuyorum.
Kuaföre boyatsam daha mı kalıcı olur?
Cevap
5Cevap
Hayır kuaförde aynı senin boyadığın markayla boyama yapıyor gadası
Ayni boyayi kullaniyorlar, farki yok, boyarken birkac hususa dikkat etmen gerekiyor, boya süresi, etki sürsi, sacta dagilimi. Kestirme falan anlarimda bence günümüzde kuaförde boya yaptirmak gereksiz masraf
hiç riske girip elimi kirletemem kuaför en iyisi bence
Hayır alakası yok dip boyası uzamasıyla alakalıdır. Ama renginin dökülmesinde ufak bir etken olabilir çünkü kuaförler profesyonel boya kullanıyor fakat bu boyaları sen de temin edebilirsin.
Eğer zor bi renge boyatacaksan git kuaförde yaptır benim arkadaş evde Kızıla boyamıştı 1 hafta sonra Habeş maymununa döndü
Kuaförün yaptigi islem daha farkli oldugunu düsünüyorum o yüzden evet daha kalicidir
Evet sonuçta onlar daha zarar verici madde kullanıyor
her ikisini de denedim pek bir şey fark etmiyor yaa
alakası yok ama daha düzgün boyadığı için daha uzun süre idare edebilirsin
Dip, saç uzadıkça geliyor.. Kuaförün kullandığı boya marka ve kalitesine göre çeşit çeşit değişir, sürpriz çıkabilir.. Kuaförde boyatmanın tek faydası, daha hatasız bant oluşmadan çıkan sonuçtur..
Kuaförün yaptığı işlemler farklı olduğundan kaynaklı daha kalıcı olucaktir
Kumral saç güzel bir renk neden siyaha boyuyorsun ki
Kuaför ucuz boya kullanıyor ve saçı rezil ediyor genelde
Ben evde yaptığımda daha kısa sürüyor yani kuaföre göre daha çabuk akıyor
Ben evde saç boyamaya karşıyım
En azından sosyallik oluyo, haklısın
o da doğru
Evet, öyle oluyor genelde
Hayır fjdjdjxj eve geldikten 1 gün sonra aktı
Yine aynı sonucu alırsın
Hayır tabi ki de
Merhaba,
Amatör boyalar pigment ve amonyak açısından profesyonel boyalara göre daha yoğundur.
Uygulama yapacak kişi profesyonel olmadığını düşünerek bu şekilde hazırlanır buda saça geri dönülemez zararlar verebilir özellikle açma ve baleyaj gibi işlemler yapılamaz hale gelebilir.
Özellikle koyu tonlarda pigment yoğunlu profesyonel boyalara göre neredeyse 10 kat daha fazladır. Bu da saça yüklenebilecek fazla pigment demektir saçtaki aşırı pigment yoğunluğu sertleşmeye sebep olur yani bu noktada buradaki durum kalıcılıktan ziyade saça aşırı yüklenen pigmentten kaynaklı oluşan bir kalıcılıktır hatta üst üste yapıldığında saçta kararmalar meydana gelebilir hangi tonda olursa olsun.
Bir de tabii ki işin hazırlama, uygulama ve yıkama kısmı var buradada boya profesyonel bile olsa çok büyük hatalar yapılabilir neticede kimyasal bir karışım hazırlıyorsunuz burada yapacağınız en ufak hata geri dönülemez sonuçlar çıkmasına sebep olabilir. Yani amatör boyalar profesyonel boyalara göre daha kalıcı değildir.
İlk yapılan işlem sonrası çok iyi yaptığınızı düşünebilirsiniz ama sonrasında yapacağınız renk değişikliklerinde çok büyük problemler yaşayabilirsiniz. Mecbur kalmadığınız sürece amatör boyalardan uzak durmanızı öneririm.
Teşekkür ederim.