Biliyorsunuz ki boyalı saçlar yıkandıkça akar solar kızarır bozarır. Şampuanlar saçın canlılığını ve parlaklığını korumak üzere yeni seriler bile çıkarıyor artık. İşe yarıyor mudur?
Saç boyasının daha kalıcı olması için şampuanlar etkili oluyor mu?
Beyler bayanlar bu sac duzlestiricilerin natural yani zararsiz olani var mı biliyormusunuz glatt kullandim bir kac kere ondan sonra bir kac sayfada icinde kimyasallar var dendi kimyasallar o kimyasallar zarar olmaz dediler ama ne de olsa kimyasal ters tepki felan ederse nolcak herneyse naturalmi ne varmis bilen varsa ya da bu konu hakkinda detayli bilgisi olanlar soylebilirmi?
akmasını engellemez diye tahmin ediyorum, erteler belki 1 hafta daha fazla kalıcı olmasını sağlar boyanın. ama kesinlikle daha parlak görünmesini ve daha sağlıklı kalmasını sağlar, sonuçta boyadan sonra saç aşırı yıpranıyor, dolayısıyla ayrı bir bakım istiyor.
Canlı ve parlak görünmesi konusunda evet işe yarıyor ama akmasını önlüyor mu derseniz böyle bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Zamanı gelince her boya parlaklığını yitiriyor :)
kesinlikle işe yarıyor. ama elidorunki korkunç. deneyeceksen live clean, bioblas ve schwarzkopf bonacure öneririm. 1.5 senedir kızılım market şampuanlarından sadece bioblasınki iyidir diğerlerini deneme bile
arkadaşlar besleyici saç boyaları var içinde doğal yağlar var.. kendim kullanıyorum resmen kırmıyor, yıpratmıyor ve içindeki besleyiciler parlaklık veriyor.. saçımı boyarken beslemek güzel.. tavsiye ederim herkese..
Ben uzunca bir süre üç farklı markanın boyalı saçlar için olan şampuanını kullandım çokta bir etkisini görmedim. Yine aynı sürede soldu saçım. Hatta boya saçı kurutuyor diyor kuru ve yıpranmış saçlar için olanlara geçtim daha iyi geldi.
Sıcak suyla yıkama saçını yeterli sıcak su ile duşunu alırsın ama saçını ıslatma daha sonra sopuk su ile saçını yıka ama fazla köpükleme saçını bu işi bana sor 14 yaşımdan beri saçımı farklı renklere boyuyorm
Canım bişey sorucam ben saçımı Bakıra boyayacağım zor bir renk biliyosun. Ben bitkisel şampuan kullanıyorum saç derim yağlanmaması için bitkisel şampuanda bakır boyayı akıtıyormuş çok çabuk. Napıcam😿
75 dakika beklet boyanın içine minacık zeytinyağı dök saçını boyadıktan sonra soğuk su ile yıka azıcık şampuan kullan 5 gün bekle 6. Günde soğuk sunile yüne yıka ama kurtuma makinası kullanma bir tişörtle ile kurula saçını ve ör öyle bekle
En İyi Cevaplar