Mor rengi beğendiğim için saçımı morlamayı düşünmüştüm 🥲
Mor saçlı gelin olamaz mı?
Mor rengi beğendiğim için saçımı morlamayı düşünmüştüm 🥲

Tabi ki olur gayette güzel bir renk, Zevkler ve renkler tartışılmaz, Ama Bu biraz soluk bir mor sanki birazcık daha dikkat çekici bir mor'a boyasan daha iyi olur sanki
Merhabalar.
Mor saçlar gerçekten çok güzel bir renktir. Fakat her kadına yakışmayan çok iddialı renklerden birisidir. Mesela ben çok severim ama yapamam. Çünkü nedense bana yakışmaz diye düşünüyorum. Açık ve renkli gözlere sahip insanlarda ve ten rengi beyaz kadınlarda gerçekten harika duruyor. Bence bunlara sahip olanlar yaptırmalı. Mavi gözlerde hele ayrı bir çekici durabilir diyorum. Mor saçlı gelin olur, neden olmasın ki? Gelin istediği gibi saçlarını renkler. Bunada kimse laf edemez. Edenide umursamayın. Hem beyaz gelinlikle mor saçlar gayette güzel ve hoş durabilir. Uyumu tatlı olacaktır. Alıştığımız gelinlerden daha farklı bir gelin olur kesinlikle. Buda dikkat çekecektir.
teşekkürler birtanem
JajshsjsŞu an saçım mor ama kapaliyim ;d açık olsaydım sanırım düğün günü mor olmayı tercih etmezdim sonradan belki pişman olurum fotolara baktikcadiye djsbx
Ya sen alıştın heralde sac boyatmaya bağımlılık yaptı heralde 😂😂
Mor savlı gelin olur hele bu gelin sen ise dehsetulvahset olursun ❣❣❣
Cevap
19Cevap
Yaa çok güzel olur 😍 Düğünün hem ilginç hem eğlenceli olmasını sağlar bence 🌸
Hee ben çok uçtum galiba 🤣
Çok tatlı olur yaaa🥰🥰onu bekleyen beyaz saçlı damatla
Yiaaa hahaha gride iyi olurdu 🤔
Mor la gitsin insanalrın dediklerine bakarssak yaşamıyalım hiç benimde şu an şu an saçımın alt tarafı mor üst tarafları mavi hatta maviler akmaya başladı tamamen aksın sadece mor yapıcam bende
Merhaba.
Hayatta her şey olabilir. Mor saç rengi yakışanlarda gayet güzel ve marjinal bir görünüme imza atıyor.
Olur tabiki. Bazılarına çok yakışıyor.
Arkadaşımın eşi düğünde saçları fosforlu yeşildi çokda güzel olmuştu.
Çokta güzel ama milletin bakışlarını düşünemiyorum bile
Harika olur
Klasik linkten nefret eden bir kadın olarak bayışırım görsem
Çok güzel renk çokta güzel olur çok tatlış bir gelin olursun ama renk zor ya akar solar zahmetli
Mor çok sevdiğim bir renktir 💜 ama saçların uc kısmı mor olabilir
Olur tabi Neden olmasin baska insanlarin sözüne bakma hayat senin ne istersen yapabilirsin 😊
Bu tip marjinallikleri seven marjinalin, evlilik gibi ortaçağ geleneğiyle işinin olmaması gerektiğinden, mor kafalı gelin olmaz yavrum..
Olur tabii ki ama benim şahsi fikrim gelin sade ve göz alıcı olmalı ama kimse bunu yapmıyor şimdi yapmak zorunda da değil
Herkese yakışmıyor bu renk önce yakışmasi lazım ve bu renkler saça çok zarar veriyor
Merhaba,
Zaten her şeyin ahlakını düzenini fazlası ile değiştirdiler bari mor saçlı olmasın.
Ne olursa olsun renge vuruldum😍🤤 yakışsa annemden bir şekilde izin alıp yaptırırdım ama yakışmaz bana ☹️😔
Olur da yaşlı teyzelerin nazarı iner kesin 😀
Oluy oluyy meçelmaa @miayn_menk olcak 🤣
Çok da güzel olur 👉😏👈
Olur
Niye olmasın ben saçımı mora boyatmayı düşünüyorum bile
Olabilir
Olur, gayette güzel olur.😅
olur neden olmasın :)
Eğer açık olsaydım mavi saçlı gelin olurdum 😂
Olur, mor ve mavi gördüm.
Olur niye olmasn sen isteyip beğendikten sonra...
Ne alaka kendine neyi yakıştırıyor isen öyle yap bir daha mı evleneceksin
Olur farkli olursun dedikodu da olur mor seylere benzetirler
Niye olmasın sarı siyah mor da bir renk
Mor saçlı gelin siyah saçlı gelmeyin
Sevemiyorum şu rengi kimsede
Olur. Görseldekine yakışmış hatta.
Olmaz bence bu renkler çok saçma abi ya. :D
Olur çokta güzel olur bence ama yakışacaksa yap
Olur neden olmasın çokta güzel olur bence 😊
Olur tabiki niye olmasın
Sence olursa boşver gerisini.
Olur, neden olmasın..
Olur canım niye olmasın. Gelin ne isterse o olur.
Olabilir neden olmasın.
Olur bende maviye boyatıcam 😄
Olur
Olabileer
olur neden olmasın
Olur çok güzel olur
Niye olmasın
Olur
olmaz dıye bişi yok , olur guzel de olur
Evleniyor musun ki?
Mor bende kullandım çok sık duruyo sonra akıyo hafif parlak kırmızı oluyor üstüne syah da vursan o kırmızılıklar geçmiyor :(
Ama güzel duruyo parlak
Çok akıyor :D
Olur hemde güzel olur
Çok da güzel olmuş 💜
Olurrrr
Olur
Olabilir.
Olur niye olmasın
olamaz saçmalık
olur
neden olmasın
Guzel olmaz