Hani beyaz tenlilere yakışırdı...🙁 denediğim zaman çok pişman olmuştum. Kendim mi yakıştıramıyorum yoksa gerçekten mi yakışmıyor anlayamadım..

Ten renginden ziyade yüz şekli çok önemli. Zaten sert hatları olan bir yüze siyah saç asla yakışmaz. Bir de uzun yüz formuna gitmiyor siyah saç. Yanakları dolgun insanlara daha çok yakışıyor. Yüzünüz zayıf ve sert hatlıysa uzak durun
Ayrıca siyah saç İçin saçlarınız gür olmalı yoksa fena duruyor seyrek saçta
Seyrek saçlarım yok ki ne seyrek nede gür orta derecede
O zaman yüz tipinizle ilgili. Yakışmadığını sadece siz mi düşündünüz yoksa çevrenizden de olumsuz tepki aldınız mı? Belki başkaları yakıştığını düşünmüştür
Bir kac kisi begendi gerisi yakismamis dedi sanirim yuz tipimle ilgili
SAçlarımı senelerce mavi siyah kullandım ve bayılıyordum. Sonra '' görünüşünü serleştiryor'' diye açtırdım koyu kahve yaptırdım ama sevemedim.
Siyaha dönücem galiba artık.. KEndime çok yakıştırıyorum.
Bence senin içine sinmemiş yoksa yakışmıştır kesin
Ben aşırı beyazım herkes turuncu yap diyordu. Saçımı turuncuya dönük bir renk yaptım akana kadar turuncuydu o kadar çirkin oldum ki okula gidemedim 🙄 ama siyah saç sana yakışmıştır bence çünkü siyah saç her tene yakışıyor
Cevap
12Cevap
Merhaba.
Siyah saç her ten rengine yakışabilecek bir renk tonuna sahiptir. Esmer, beyaz, buğday fatk etmez her tende doğal ve hoş durur.
Walla bazılarına doğal durmuyor 😊 bariz belli oluyor boyadığı 😄
Profilresminde ki sen misin?
Bence gayet yakıştı ve güzel duruyor 🤗
Evet ama kuzu şu an açık tondayım siyah değil o 🙁 önceden yapınca kötü durmuştu
Ben beyaz tenliyim saçlarım koyu kahve siyah yakışacağını sanmıyorum
Ciao🍀🦇
Sen beyaz tenli değilsin buğday tenlisin. Koyu ve açık buğday arası rengin ama beyaz değil.
Fotolarda neden öyle bilmiyorum balım.. Ama beyaz tene sahibim nasıl diyim çokta ölü beyazı gibi değil orta derecede
Beyazın bir derecesi yok olanda şeftali tonuna girer hafif pembemsileşir sen buğdaysın farklı fotolarını da görmüştük. Bu beyaz olmuyor.
şu an kendimden suphelendim😁😁 baya acik tenliyim fakat ilk kez bugday oldugumu duydum
Dudak yapındanda anlayabilirsin beyazlarda genel olarak ince minik olur seninki öyle değil
Cidden miii😮 bunuda ilk kez duydum
Bence yakışır beyaz tene siyah saç, siyah göz. Kırmızı rujlu dudak... 😍🌹🌹
Onu denemistim biara maymuna benzedim djsjddb beni cok buyuk gosteriyor
Ne renge boyadın şimdi ne renk?
Fotodaki renk kullu yapacagim bu sefer
Cilt alt tonun farklıdır. Bana da gitmiyor sana kumral, kullu kumral kahverengi tonlar gider.
Kulluyu sordum demin soruda😊
Sana yakışır bence.
Ben genel olarak beyaz ten siyah saç olayını hiç sevmem ve yakıştırmam. Sanırım esmerlere yakışıyor siyah saç.
ten alt tonuna bağlı yakışıp yakışmaması. ne tür siyah olduğu ile de ilgili. her siyah herkese gitmez :)
Saç ve ten uyumu farklı bir şey rengiyle ilişkili değil nasıl saç modellerinin duruşu kişiden kişiye farklılık gösteriyorsa renklerde öyle bence
Bence sen beyaz tenli değil buğday tenlisin, o yüzden olabilir.
Ya da kırmızı. Böyle bir ten rengi var mı bilmiyorum. 😅 Ama kızıl yakışıyor sana.
Kizilda nedense bembeyaz oluyorum sjshshh fondoten surunce bugday ama damarlarim belli vucutta mavimsi beyaz
Hımm o zaman sarışın olabilirsin.
Güzel olana en iyi renk doğal rengidir.
Sert tonlar demek ki gitmiyor sana buradan mantık yurütebilirsin.
Tipte önemli, sen şirinsin. Sana sert renkler pek gitmez.
Evet sanırım ondan dolayı
Bence yakışır balım gözlerinle iyi gider ama bana çok yakışıyor saçlarımın rengini açmadan önce siyahtı
Bence sana yakışır çünkü yüzün çok güzel. Belki sen kendine yakıştıramamış olabilirsin.
Siyah saçı ben de kendime yakistirmiyorum siyah saç daha çok esmerlere yakışıyor
Her beyaz tenli olana yakışmıyor :d
Geçmiş olsundu
Yav bi sktr git şurdan ben bıktım bıktı sen sormaktan bıkmadın aw yeter
Profilindeki sensen beyaz tenli değilsin buğday tenlisin o yüzden yakışmamıştır sana göre
Hayır beyaz tamamen fotoda öyle sadece mavi siyah yapmıştım çok kötü durmuştu
Soğuk alt tonlu beyazlara ya da sıcak alt tonlu esmerlere yakışır diyor saç uzmanları
@yuuyrfjkk Rahatsız etme insanları !
@Yuuyrfjkk ya bu nida işareti bianda kacmis araya.. Ozur dilemelik durum yok kendine guven yeterli artik sorma. Nasilimda sor mesela en iyisii
Yoo yakışıyor yüz şekli önemli
Evet bende beyaz tenliyim sarışınım kivircigim. Bi ara siyah yaptım cidden yakışmıyor. O yüzden açık renk daha hoşuma gidiyor
Teni beyazlara siyah yakışıyor ama esmerlere de çok yakışıyor. Cilt alt tonu ile de alakalı olabilir.
Esmerlere yakışır beyazlara normalde de yakışır ama bilemedim
siyah saç buğday ve esmerlere daha çok yakışır diye biliyorum.
Siyah saç bembeyaz olanlara yakışıyor bir de esmerlere
sadece ten rengi değil sırat şekli göz rengi vs de çok önemlidir. yakışmayınca yakışmaz
Benim tenim beyaz, gözlerim ela. Siyah saç mükemmel duruyor. Yıllardır saçlarımı siyaha boyatırım. Herkes te çok yakıştırır. 🖤🖤🖤
O zaman sarı ya da kızıl yap
Kızıldan yeni döndüm ya sarı istiyorum
Sarı yap
Ben de öyle düşünüyordum saçımı siyaha boyattırdım kuföre (mahfetmesine rağmen yanlışlıkla boyadı tamamını siyaha) 2-3 gün sonra alıştım ya düz beyaz ten rengine ya da esmerlere yakışıyor sanırım ama belki yüz hatlarındada alakası vardır
Beyaz tenli değilsin çünkü esmerden bir tık açıksın.
Teni de esmer olanlara yakışıyor 💁🏼♀️
@Yuuyrfjkk iyi de nasılım? kategorisi var ya oraya sorman daha mantıklı hareket olmaz mı
@Yuuyrfjkk dış görünüş eleştirmeyi sevmem, özüre ne gerek var
Gözün alışmadı henüz olabilir
Yok eskiden yapmıştı.
M
Bence esmerlere yahu eğer beyaz tenliyseniz kumral ve kızıl yakışır diye düşünüyorum
evettt bakır kızılıyri gayet yakismisti
Siyah saç her tene yakışan tek saç rengi bence.
Selam bence de yakışmış bu saç 🤗
Melez teni olanlara siyah saçı yakıştırıyorum.
Yakışıyor sana olmamıştır
Her insana yakismiyor kesinlikle
sen beyaz tenli değilsin ki
fondoten ve isik acisindan dolayi profil oyle
Saçını sarıya boyatacaktın boyattın mııı😍
Daha değil balımm boyatınca hemen atıcamm💖🐣
Merakla bekliyoruum💋💖
Umarım platin gider jdbdbd
En cesaret isteyen sarıyı seçmişsin ahahahaha
Yakışır ama ya😄
Cidden een cesaret isteyen mi o renk sjsbsh
Yes çünkü herkese kolay kolay yakışmaz😂
Buğday tenliyim bayada yakışıyor
Beyaz değilsin
Beyaz tene sahibim sadece fondoten kullaninca ve ışık acisindan oyle gozukmus profil fotomda.🙂
Alt tonu pembe tenlere.
Hayret güzel olur aslında
Yakışır ya
Tersine, gayet hoş
Bana :)
Yakışmış😉
Turuncu yap
Bi ara yaptım😊 açık tonlar yakışıyor sadece
Açık tonlar yakışıyorsa pastel pembe yapp aşırı hos duruyor
Gozler koyu ya o bana gitmez
Gayet yakışmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?