Su anki sacım bakır, iki sac renginden birini istiyorum ama saçımı boyadigimdan ve daha da inceldiginden beri islem yapmaktan korkuyorum. Siyah saç mı kumral sac mi?
Sacim omzumun altında ve katlı
Su anki sacım bakır, iki sac renginden birini istiyorum ama saçımı boyadigimdan ve daha da inceldiginden beri islem yapmaktan korkuyorum. Siyah saç mı kumral sac mi?
Sacim omzumun altında ve katlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence kumral saç daha iyi. Siyah saç biraz sıkıntı ya. Kumral bence siyah saça göre çok daha güzel duruyor diye düşünüyorum
Aşkım bence siyaha hiç bulaşma. Ben kızıl olmak için az daha kel kalacaktım. Saçlarım dinlensin platin yaptıracağım.
Askim kizil çok sıkıntı, bir haftada bile dip çıkıyo boya sürekli akıyo sadece dipten boyasan bu sefer de sac uclarına dogru soluklaşıyo ve maalesef kızıl renk makyaj olmadigi zaman insanin yuzunu cok soluklaştırıyo bu yuzden boyamak istiyorum. Açtırma konusu yuzunden mi siyahtan uzak durmalıyım :') cok kararsizim
Aynen büyük ihtimalle sıkılacaksın ve açtırmak isteyeceksin. Ayrıca ilerleyen zamanlarda sarışın olmak istersen de bu şekilde kolayca olabilirsin
Sarı veya kızıl diğer renkler beyaz tenlilerde vasat duruyor bence
Siyah ve kızıl sıkıntılı renkler eğer doğal değilse. Yani boya olarak siyah ve kızıldan uzak dur derim ama kumral müthiş bir renk hatta beyazsan bence sarışın da olabilirsin:)
ikisi de yakisir ama siyah daha guzel boyle simsiyah
platin saç
Kumral.