Her ay ya her ay. Nişanlıyız evlenmemize 3 ay kaldı. Sorun çıkmasın diye her şeylerine evet diyorum. Bizim hatun ne kadar naifse anası tam tersi. Hatta beterin beteri. Ne yapacağım? Allah aşkına akıl verin.
Kayınvalidemin her ay saç boyasını benim almam şart mı?
Olaya çok dışardan bakıyorsun oda senin ikinci bir annen sayılır yarın öbür gün çocuğun olacak yardımınıza ilk koşacak insanlar senin annen eşinin annesi ben babannemle kalıyorum mesela iki yıldır her şeyimi karşılıyor annem gibi iki saç boyasını çok görme 😄demek istediğim zor bir kadında çekilir bence
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ahhahaa. kaynana terörü başlamış gibi daha nişanlılık döneminde ama bu sefer kaynana terörü tersten işliyor gibi. :D :D :D :D Yalnız pembelilerin büyük bir ksımı al ne olacak sanki , işte sen onun yeni oğlusun gönlüne gir vs yorumlarda bulunmuşta bu 1 olur 3 olur ama sürekli gelen bir durumsa adamı da enayi yerine koymak olur. Bu gidişle boyadan sonra kaynanan kuaför masraflarını da sana yıkabilir hazırlıklı ol.
3 ay bekle. Kızı al sonra her gün kayınvalidene git yemek ye. Saç boyası da alma. Adını da koyma. Hatta lakap falan tak evlendikten sonra mesela adı Melihat ise süslü Melihat napiyosun de 😂 sonra hani milletin için de evlilik hikayeni anlatırsın ya sende bunu anlat. Evlilikte sorun çıkmasın diye her ay Melihat anneme boya alirdim falan de Gülerek ama ne günlerdi falan. .. .
Haddini aşan insanlara had bildirmeyi severim. Kadının yaptığı da hem saygısızlık hem daha fazlası. resmen damadı soyuyor. Yazık günah değil mi. Hem kendi kizindsn hem damattan çalmış oluyor. Şimdi kaynana yapınca sıkıntı yok ama bunu yüzüne söyleyince mi sıkıntı var hiç benlik değil. ben bu hayatta hesabını veremeyeceğim hic bişi yapmam yarın karşıma çıkar diye.
Dediğim gibi. Ben alttan almam tekrari olmasın diye espirili bir şekilde lafımı sokardim ki bı daha böyle şeylere yeltenmedim yaptığının farkına vardin utansın. benden de yüz bulmasın. Benim karım veya sevgilim yok ama ileride olunca mesela ben karima kızıma mi bisiler yetiştireyim yoksa kaynanin boyasına mi. hem ayrıca bu sülale için de de beni rencide edebilecek bı durum.
Kardeş sen o kızdan ayrıl bence yoksa seni baya bir yolacak bunlar belli. Kaynanan tamam 2. annen ama saç boyası da fazla. Ben olsam böyleleriyle hiç uğraşmam. Zaten memnun değilsin, gönlün yok gibi. Yinede karar senin ama bence sen bunlardan uzak dur.
Valla geçmiş olsun 😁. Senden geçmiş artık daha nişanlı iken bırak nişanlının ihtiyacını kayınvalidenin ihtiyacının masrafı bile senin derdin olmuş. Oy oy oy. Acıdım valla sana. 😁 sen evlenirken bir hanım değil 2 hanım almış olacaksın. Benim abimin sözlüsü öyleydi. Kız sesiz gibi dururdu. Sessiz sessiz abime evinin herşeyini aldırır dı. Sonra abim durumun farkına vardı da ( tabi bayağı bir yoldular😁) ayrıldı kızdan. Şimdi evli eşi allah için öyle biri değil. Yani çok seviyorum ölüyorum. Ben onun annesini de ömür boyu sırtımda taşırım diyorsan Allah mutlu etsin. Ne diyim☺️ Ama unutma bugün saç boyasını aldırmak zorunda bırakan yarın neler aldırmaz. Ayrıca nişanlın da seni seviyorsa bu duruma seyirci kalması biraz düşündürücü aslında. Neyse ben susayım :)
Ulan akıllı olun azıcık size verilen zekayı kullanın şimdi herşeye aman yıkılmasın aman üzülmesin diye evet diyorsan evlendiğinde en küçük olayda üzülecek şahıs yine sen olacaksın...
Çünkü bunlar bilinçli olarak yapılıyor tamam saç boyası bi sprey pahalı değil fakat bunu rutine bağlamak seni kullanmak demektir nişanlın naif falan da değil bence oda seni kullanıyor fakat sevdiğin için bunu görmüyorsun. Sana tavsiyem sevgini bi kenara bırak ve şu zamana kadar yaşadıklarını gözden geçir unutma arkadaşım sonradan üzülmektense baştan üzülmek iyidir. Çünkü o kadın size evlendiğiniz de rahat vermeyecek tabir yerindeyse zebellah gibi çökecek
Sanki bu soruyu daha önce görmüş gibiyim 😊aynı cevabı verim bari arkana bakmadan kaç derim sen ne diye ödüyorsun parasını kadının kocası yok mu o ödesin ki saç boyamak temel bir ihtiyaç değil nerden baksan bir saç boyama artık 400-500 olmuş az bir para değil. Bence o kadın bulmuş kerizi ( söz meclisten dışarı) soydukca soyuyor ne kadar para koparsam kardır diyor. Aç gözünü
Kilit cümle senin sorunun içinde duruyor: "Sorun çıkmasın diye her şeylerine evet diyorum." Arkadaşlar hayatınızda sorun çıkmasından korkmayın. Sorunlar çözdüğünüzde sizi daha iyi noktalara taşıyan fırsatlardır çoğu zaman. Su borusu patlamış şarıl şarıl akıtıyor. Onarmak için duvarı kırmaktan korkmaman lazım. Duvarı kırdım diye ev yıkılır diye de korkma. Duvarı kırınca yıkılacak evin içinde yaşanmaz zaten ;)
Neden dert ediyorsun ki bu kadar küçük bir şeyi, nişanlının annesi senin annen sayılır ki büyük bi ücret ve sana ağır gelecek bir şey de yok ortada. Alacaksın, almasın.. Biraz empati yapıp nişanlının senin annen için yakındığını düşün ve bu durumu sil at kafandan
Biz de derdimiz var sanıyoruz ya ne olacak saç boyasından bir sigara parası ama tabi almak istemiyorsan sen bilirsin karakteri kötüyse sürekli bir şeyler aldırtmaya çalışıyorsa rahatsızlığını nişanlınla paylaşabilirsin. Kimse hint kumaşı değil bu şekilde bir ömür mutsuz olmaktan iyidir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaa neden bu bazı türk toplum aileleri damatlarini sömüruyor? Kendi parasi yok mu kocasi yok mu? Senin alman sartmi hadi hediye diue icindej geldigi icin yaparsin ayda yilda bir ama senin cocugun mu o onun boya masrafini duzenli olarak odiyicen? Kendinizi ezdirmeyin. Yani böyle ac gozlu kadinlari bulup nasil evleniyosunuz hayret ya insan olan der ztn kocam odemek zorunda degil diye
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saç boyası dediğin 20-30 TL olan ucuz bir şey ne salakça alt tarafı boya al kadını mutlu et. Ben senin yerinde olsam 3 kutu alırım. Buyrun annecim fazladan olsun derim. Bir saç boyasının lafını yapan insan her şeyin lafını yapar. Seninle evlenilmez. Allah sabır versin.
Abi çok seviyorsan, azıcık sabret... Evlendikten sonra çöp bile almazsın 😂😂 3 kutu daha boya al hazırdan ay başı bi tane verirsin, aman diyim biraz daha sabret çaktırmadan. Evlendikten sonra sakız bile alma sakız o derece 🤫😉
Parası uygun al diyenler olmuş yahu parasından mi? Damada saç boyası aldırmam nedir? Anneler günü olur zengin olursun on bin liraya hediye alırsın o ayrı ama kimse kimseyi enayi yerine koymasin
Valla nisanlinla konus bak evlenene kadar sabrederim evlendikten sonra da boyle yaparsa resti cekerim sen sonra bir sey diyecek sen simdiden evlenmeyelim yok arkamdaysan ses etmeiycen anne yeter diycen
1-2 kere anlarim da ya da bu sac boyasini satan yerden gecilcekse hani alirsin tamam da surekli de olmaz ne bu kölelik gibi eger ki satilan yerin ordan gececeksen al gecmiceksen alamam de
Yani yaşı kaç bilmiyorum ama bence yaştan dolayı artık bazı şeylerde sizden ilgi bekliyor ya da benimle ne kadar ilgilenecek diye sizi test ediyor olabilir bence mümkün olduğunca ilgili davranın ve tolare etmeye çalışın bir süre sonra bu durum kesilecektir sanırsam
Bence sen bi araştır saçlarını kökünden yok edecek bi ilaç al saç boyasının içine karıştır ver sürsün böylece tamamen kurtulmuş olursun oda yaptırdığının cezasını çeker.
ilişkiniz için bunu devam ettirmen gerekiyor ama kayınvaliden gerçekten salakmıs kusura bakma da. benim annem bile her ay sac boyamıyo be. yuz verme derim. sevgiline soyle. halletisn bu olayı. eger nisanlıyken boyleyse demekki evliyken mahvedicek seni.
Alman gerekmiyor. Düğününe kadar kendi ihtiyaçlarını hazır edersin, paranı boşuna ona harcama. Saç boyası ucuz bir şey değil zaten. Boş ver ilgilenme kardeşim.
hem şart hem değil niçin şart eşinin anası niçin değil seni doğmamış bilemedim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen onun damadısın da kişisel ihtiyaçları için kullanabileceği uşağı değilsin. Ağırlığını koy kardeşim, işim var de. Birkaç kere meşgulüm diye bir bahane bulunca zaten anlar. Sen baştan yüz vermişsin. Benim annem de damadına rica ediyor da mecburi ricalar ediyor çıkamayınca faturasını ödemek gibi sonra parasını veriyor. Saç boyası aldırmak nedir ya?
Öyle saçmalık mi olur bu ne yuzsuzluk... Şimdiden böyle aliştirirsan şımartırsan ilerde çok sorunlar olacaktır lütfen ağırlığını koy benim eşim anneme niye boya alsinki nişanlında utanıp annesiyle konuşması lazım ama oda utanmıyor demekki..
Ayda bir kere alsan bir şey olur mu ki? sadece onu aldırıyorsa şükret bence seninkinden daha kötüleri vardır. Birgün markete gidersin onun istediğini de alırsın ve istediği zaman da ver belki yasliliktandir
Al eline mi yapışacak sanki en fazla ne kadar olabilir bir saç boyası boş yere nerelere para harcıyoruz kaynanana bir saç boyası alıyorum diye laf ediyorsun
@Bredoo denk geliyordur belki ya olabilir daha şimdiden iki kuruşun lafını etmek ayıp kadın oğlu gibi görüyor olabilir ne bilim annen mesela sana her ay saç boyamı al dese laf eder misin? o da annesi olacak sonuçta bilmiyorum bence lafı olunacak bir durum değil hani alması durumunda onu zorlayabilecek bir şey olsa gerçekten haklısın derim
3 ay daha ayıya dayı de sonrasında karıştırmazsında eşine de söylersin ben rahatsizim bu durumdan diye ama paradan da kaçma yani usulünce söylemelisin ki gücenmesin
Bence bu tarz olaylar yanlış kim ne derse desin öyle bir şey olmamalı. Yanlis anlama da kocası değilsin damadısın , varsa bir ihtiyacı kızına aldırsın. Damada saç boyası aldırmak nedir
Kadın seni para bankası olarak görüyo bence haddini bildir. Eşine söyle veya o annesine bişeler ima etsin. Boyun eğmemen lazım yoksa seni daha çooookkk ezerler
Ben bu soruyu daha önce yine gördüm burda soru ş şekildi evlenince kayinvalidem benden her ay sac boyası masraftaki karsilami mi istiyor die sac masrafında aylık 500 tl y mişti