Selam aşkitellalar :D şu an ansızın bir karar verip saçlarınızı hangi renge boyamak isterdiniz? Ben lila, mor ya da kızıl :D 

Tam olarak şöyle bir pembe.. Gerçek olma ihtimali pek yok gibi..
Mor ve pembe tonunu aynı anda kullanmayı çok isterdim. Çok tatlı görünüyor fakat bende nasıl duracağından pek emin değilim. :)
- Düz saçlarda mor ve pembe olacak şekilde çok enteresan düşüncelerim var. :) <3 Sevgilim saçlarımdan tutup evden atmasa bari. :)

Geçen yaz kızıl yaptım böyle bir kararla. 2 hafta dayanabildim. Tüm evi kırmızıya boyadım sıcağın etkisiyle terlemekten. Denizden çıkınca sırtımdan kırmızı bir boya akma düşüncesi delirtince hemen boyayıp Kızıldan kurtuldum ama kurtulmak da kolay değildir

Saçlarımı boyamayı düşünmedim, boyadıktan sonra kafamda bir canlandırma yaptım ve boyalı saçın bana yakışmayacağını gördüm. Boyamış olsaydım da bu renk her zaman sarı olurdu, aralıklı sarı iyi oluyor.
Cevap
22Cevap
Şu renk beni çok çekiyor 😀
Yok canım ben almayayım😁 benim öyle bir lüKSüm yok. Herşeyi ani bir kararla yapabilirim. Ama sıra saçlarıma gelince olmaz. Allah da şaşırmasın.

Çok hoş renk ya. Ama kıvırcığım ben, kıvırcık görsel bulamadım :)
Öyle bi şey yapmam tabi ama griye boyatırdım herhalde. Teyzeler zibidi derdi ama olsun 😏
Yakın zamanda ciddi değişiklik yapmayı planlıyorum 😄
Renk ve kesim böyle bişey tercih edebilirim
Tam olarak bunu istiyorum ama sıfır cesaret. Boyatmaktan ziyade teslim olacagim bir kuafôr 🤷
Ani kararlar alıp saçlarıma işlem yapmak istemiyorum artık. Sokmayın böyle şeyleri aklımıza 🤓
Bu olurdu ⭐💯🧚🏻♀️

Saçım doğuştan küllü kumral. Sarı dışında pek bi rengin gideceğini düşünmüyorum sarı tonlarında ombre kullandım 2 kere. Ama sanırım yaptıracak olsam karamel veya sombre olurdu.
Saçlarımı hiç boyamadım boyamayı da düşünmüyorum ama şu an açıcı ile açmaya çalışıyorum. Onun dışında da kına ile kızıl yaptığım zamanlar oldu.
Bende hiç boyamadım. Kına düşünüyorum ama birkaç tutam nasıl kullanımı , mumnun kaldınız mı?
Hayatım boyunca siyah saçtan nefret edip bir gün saçımı siyaha boyadım. İyi ki boyamışım çok sevdim 😊😊
Siyaha boyatmak istiyorum ama geri de sarı yapmak istersem saçım yıpranır diye... çok korkuyorum pat diye siyaha boyatmakdan..
Merhaba, benim saçlarım çok döküldüğü için saçlarımı boyatmaya korkuyorum ama siyah veya kızıla boyatmak isterdim.
Saçımı mor rengine boyamış idim, bu rengi pas geçtim. Hmm. Sanırım değişiklik olsun diye "Beyaz" yapmak isterdim.
Ciao🦇
Mavi afrika örgülerim vardı ama boyatmak ayrı güzel olur bence gece mavisi veya kızıl seçerdim.
Ani bir kararla sacimi griye boyattim cok guzel oldu
yeşil çok ani bir karar olurdu benim için gerçekten 😂😂
Birkaç gün önce kumral olann saçımı ani bir kararla bakır tonlarına boyadım🤭😀
Saçımı sadece yeşil yapmadm her renk yaptım hiçbir şey benim için ani olmaz o yüzden😂
Sellam,
Ya ben kızıl veya bakır rengine çok istiyorum ama cesaret edemiyorum nxjxnx
Siyah candir ama belki röfle tarzı bir şey olabilirdi 😄
Yaptım bir daha da yaparım sanırım mor olabilir ama açık mor
Çok ciddi şekilde son günlerde aklım sürekli cırtlak bir kırmızıya gidiyor.
Boyatırsam koyu kestaneye falan boyatırım. Risk almayı sevmem 😃
Ani bir kararla bal rengine boyamaya karar verdim. Hâttâ birkaç güne boyayacağım.
Kızıl deme bana mahfetti beni çok akıyordu 😂 boyarsam siyaha boyarım ama düşünmüyorum şu an
Bana siyahtan başka renk yakışmaz ki dostum. Çingene gibi olurum sonra 😂
Sarı yapmıştım 🙈Kibariye bin annesi gibi oldum😁😁😁ertesi gün hemen degistirdim
Sarı düşündüm o da abes oluyor sanırım kahverengi bir kaç ton açığı
Buz mavisi ya da koyu gri
Cok azcik sari yaptim keske hepsini sari veya pembe yapmak isterdim 🙂
ben saçlarımın hepsini değil uçlarını boyatırım. Sarı ve mavi özellikle ilgimi çeker ama morada hayır demem
Soğan kabuğu, buğday tene en güzel giden gibi geliyo da işte ten rengine ve yüz yapısına göre değişir
Geçen hafta ani esintiyle balköpüğü yaptım
Malesef uç kısımdaki tonun küllü versiyonu oldu ama sevdim bunu da çok :)
Çok teşekkür ederim ❤️🥰
Geçen sene aniden lilaya boyatmıştım
Siyah yapmak istiyorum saçlarım koyu kestane normalde
Siyah isterdim ama renkli istesem hafif pastel renkler tercih ederim
Benim saç rengim şarap kızılı ama aniden lacivert ya da zümrüt yeşili yapardım 😅😅
Griye boyatabilirim. Daha öncede boyatmıştım.
Laciverte boyatmayi düsünüyorum
Liloş bu profil resmin olmamış kuşum
Sarı tonları hiç denemedim. Kumral yapabilirdim.
Kül rengi👩🏻🦳❤️👩🏻🦳
Siyaha ve sifıra vurmak isterdim
Soft lila veya şarap kızılı
Pempeeeeeee istiyorum ne zamandırrrrrr
Koyu kahve doğal rengimi isterdim
Canım ne isterse ona, hepsi olabilir
Memnunum
Gri veya mor bu iki renge bayılıyorum
Griye boyatırdım herhalde
Lacivert veya mor olabilir.
Beyaz ya da gümüşümsü duman grimsi bir renge 😄
Bi anda mavilenebilirim
kızıl olabilir.
turuncu veya ateş kızılı
ben esmer seviyom yaniii siyaha boyardım :d
Kesinlikle kızıl yapardım
Gece mavisi istiyorum bu aralar. Acaba olur mu?
Beyaz tenliyim olur mu ki?
Peki bana boya numarası önersen ne olur bide marka rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın.
Boyatmam ben ya yıpranır buklesi bozulur saçımın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?