Saç Bakım Şu an saçınızı boyatmak isteseydiniz hiç düşünmeden hangi rengi seçerdiniz? serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor şu an saçınızı boyatmak isteseniz hangi rengi seçerdiniz düşünmeden? Şu an saçınızı boyatmak isteseydiniz hiç düşünmeden hangi rengi seçerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Pastel renkler olsun sarı pembe arası olsun 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kırmızı renge boyardım böyle gerçekten ben buradayım diyen bir kırmızı. 0 0 Yorumla
çaresiz80 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 71% +1 yıl Hiçbir zaman düşünmedim rengini değiştirmeyi o kadar seviyorum ki saç rengi mi 1 0 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kadın ne kadar güzel😌 1 1 Yorumla serimiyy +1 yıl Tatlı Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Saç Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Küllü kumral bir ton düşünürdüm doğal görünüp hem de biraz farklı dursun isterdim. 0 0 Yorumla
emree90 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Fotoğraftakinin saç tonu orjinale benziyor platin sarısı yapardım kız olsam 😂 0 0 Yorumla
atınıgezdirenkovboy Takip Et Xper 5 Yaş: 112 +1 yıl Kırmızı mavi turuncu pembe limonsarısı parlakbeyazsarı turkuaz mor siyah beyaz. 10 ayrı rasta bölümüne 10 ayrı renk 😍 0 0 Yorumla
user0198381938 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl platin sarısı ama maalesef mavi siyah yapmıştım mahvettim bebek kumral saçlarımı 🙂 0 0 Yorumla
Asipizzaolamadım Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bakır istiyorum bu aralar 0 1 Yorumla serimiyy +1 yıl Ah bende Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 676 cevap paylaştı. Kızıl kesinlikle. 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Sarı atıcam saç aralarına. Biraz uzasın saçım 0 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Ben de onu dusunuyorum bu donem karar veremedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Pastel renkler olsun sarı pembe arası olsun
Kırmızı renge boyardım böyle gerçekten ben buradayım diyen bir kırmızı.
Hiçbir zaman düşünmedim rengini değiştirmeyi o kadar seviyorum ki saç rengi mi
Kadın ne kadar güzel😌
Tatlı
Küllü kumral bir ton düşünürdüm doğal görünüp hem de biraz farklı dursun isterdim.
Fotoğraftakinin saç tonu orjinale benziyor platin sarısı yapardım kız olsam 😂
Kırmızı mavi turuncu pembe limonsarısı parlakbeyazsarı turkuaz mor siyah beyaz. 10 ayrı rasta bölümüne 10 ayrı renk 😍
platin sarısı ama maalesef mavi siyah yapmıştım mahvettim bebek kumral saçlarımı 🙂
Bakır istiyorum bu aralar
Ah bende
Kızıl kesinlikle.
Sarı atıcam saç aralarına. Biraz uzasın saçım
Ben de onu dusunuyorum bu donem karar veremedim
Boyatmayi dusunmuyorum hic
Kızıl
Kül rengi
Resimdeki kızın saç rengini isterdim
Sarıya boyatmak isterdim
kırmızı
Siyah..