Sence? Ben bir şey demiyorum görseller cevap için yeterli :)(sevgiline bir şey demiyorum gereken şeyleri demişler asıl soruna cevap vereyim)

036 Yorumla- +1 yıl
onlarda fizik varkanka xd
- +1 yıl
@birfahisefilozof Herkesin sarışın derken hayal ettiği kızın fiziği olmadığını düşünmüyorsun değil mi?
Evet bir takım güzellik standartları var ama renk bu standartlardan biri değil bence. Büyük dudak, küçük burun, düzgün kaş, uzun dolgun kirpikler, güzel çene, kıvrımlı zayıf, vücut canlı ve dolgun saçlar, seksi tavırlar... - +1 yıl
bro sexy olmak için şartlar vardır sarışın olmak bunlardan biri yani 10 da 1 gibi xd türkçe öğretmeni misin xd
- +1 yıl
bana göre değil genel bir algı bu sende kabul ettin xd
- +1 yıl
@birfahişefilozof nerde kabul ettim :)
O algı sadece sözde realitede her zaman güzel olanı güzel buluyorlar kimse renge bakmıyor.
Zaten bu ünlüler gene en iyi örnekleri boşuna koymadım.
Düşününce aklıma hiç doğal sarışın ve bunlar kadar güzel bir ünlü gelmiyor maalesef.
Ya öyle bir güzellik standartı yok yani başımıza yeni yeni işler uydurmayın.
Dünyanın en güzel kadınları Adriana lima, Angelina jolie gibi kadınlar olmazdı öyle olsaydı. - +1 yıl
barbara palvin falan kanka zaten seks algısı sarı saç araştır xd
- +1 yıl
dua lipa sarışın zamanlar peki xd
- +1 yıl
@birfahişefilozof Ama çoğunluk siyah saçlı halinin daha güzel olduğunu düşünüyor. Zaten ilk boyadığında ne kadar dalgası geçildi :)
Zaman zaman farklı renkleri herkes dener lana da hem sarı hem kızıl hem kahve rengi kullandı ama en güzel halleri bana göre kahverengi saçlı olanlar. - +1 yıl
hadiseye ne dersin türkiyede ki en sexy kişi kabul edilmez mi ya da meryem üzerli gibi bir sülüman xd
- +1 yıl
hem esmer değil hemde sarıya yakınx d
- +1 yıl
@birfahişefilozof meryem üzerli güzel fakat hadise pek güzel değil. Meryem üzerlinin de kızıl-kahve saç renginin sarıdan daha çok yakıştığı kesin git bak bir.
Ayrıca sarışınlar güzel olamaz diye bir şey yok tabii ki ama güzel olma sebebi sarışın veya sağsarı saçlı olmaları değil.
Serenay sarıkaya, beren saat, bergüzar korel, fahriye evcen, hande erçel, bensu soral, türkan şoray, pınar deniz, alina boz
Hep kahve rengi saçlı ve çok güzel kadınlar. - +1 yıl
meryem üzerlinin eski hali diyorsan sorun var sende xd rus kızlara falan bak xd
- +1 yıl
hadise güzel değilse o kadar takipçi gökten mi geldi kanka milf kelimesi sarışınlardan gelme xd
- +1 yıl
@birfahişefilozof
Hatta sen zahmet etme m.haberturk.com/.../35
50 tane kadın var sadece üçünün saçı sarı birinin de gri kalanların hepsi kahverengi - +1 yıl
kanka marlyn monroe ne demeli ki zaten araştırmalara göre en çekici saç rengi sarı değil mixd
- +1 yıl
vic torıa tsuranova en güzel rus kadını SARIŞIN XD
- +1 yıl
genelde sarışın olurlar ya kanka xd
- +1 yıl
melekler ne aw xd kanka bilimsel olarak en sexy olanlar sarışın.
- +1 yıl
sapsarı kız sayısı zaten çok az ben bilimsel konuşuyorum xd
- +1 yıl
@birfahişefilozof kısacası bu kadınlar zaten esmer veya kahve rengi saçlı diye güzel değil sarışın ve güzel olanlar da sarışın diye güzel değil vs ne mi alaka? Hangi mankenler ya? Vs meleklerine bakarsan zaten renk dışında tüm kadınların nerdeyse her özelliğinin aynı olduğunu görürsün farklı olan tek şey renkleri.
- +1 yıl
ten vücut değil sadece saçtan bahsediyoruz sarı saç bilimsel olarak en sexy olanı.
- +1 yıl
@birfahişefilozof tamam da neden sadece saçtan bahsedelim? Güzellik bir bütündür. Ayrıca sarı saç bilimsel olarak en Seksi olanı değil en çok dikkat çekeni çünkü daha açık renk, bunula ilgili araştırmalar ve yorumlar var. Sarı bir kıyafet de siyah bir kıyafetten daha çok dikkat çeker fakat bu daha güzel olduğu anlamına gelmiyor.
Neyse işin özü güzel bir kıza kimse sne niye sarı saçlı değilsin demez boş yapmayın barbara palvin sevgilin olsa saçının ne renk olduğunu bile fark etmezsin. - +1 yıl
kanka karı kızla pek işim yok ama bilimsel olarak en sexy olanı o.
En İyi Cevaplar
+1 yılAbi anlamıyorum ben doğal sarışınım neden herkes sarışın olmak istiyor? Türkiyede %4 lük dilimi oluşturuyoruz. Her neyse sen boşver onu siyah saçlarınla hayatına devam et boşver sevgilini. Önde olmak mıdır sorusuna gelince Evet öndeyizdir genelde. Ama bence pek bir şey ifade etmiyor
10 Yorumla
+1 yılSaç rengi yüzünden seninle olacaksa, ilişkiniz boyanın ömrü kadar olur ancak 😁 Boşver, ne sarışınlık önemli, ne esmerlik. Önemli olan yakıp kavurması gözlerine bakıp ellerini, ellerinin arasına alınca, gerisi hikaye. 😌
00 Yorumla
+1 yılBen de sarı değilim ama çok hoş bence
Düşünsene sarı saçlı mavi gözlü bir bey
Ya da sadece mavi gözlü hdjsnsjs
Güzel ya şimdi kimse kimseyi kandirmasin00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
+1 yılbende sevgilime sarı saç güzel mi keşke sarı saçlarım olsaydı dedim yoklamak için xd o da doğal rengi daha iyi dedi normalde bende renkli göz çok severim ama onunda gözleri kahverengi bi ara demişti mavi lens almayı düşünüyorum bende izin vermedim böyle gözlerin güzel hem başka kızlar bakmasın dedim kısacası insan sevince olmasını istediği gibi değil olduğu haliyle onu zaten kusursuz görüyor yani o erkek senin değişmeni isteyerek aslında sevmemiş
63 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi görüş desem?
O kadar haklisin ki ayrıca eski sevgilisini anlata anlata bitirmez hatta kızın numarasını bile gösterdi
Soran+1 yılSonuç olarak o kız yine ona dönmedi ve bu adam bu cakma sarışın dediğim kızla sevgili oldu bende onu terkedince
- +1 yıl
oha normalde erkekler eski sevgilisinden bahsetmez demek ki onu unutamamış ve bu erkek baya çapkın daldan dala gidiyor
Doğal sarışın olmak adımlarca önde olmak demektir. Çoğu insanın tercihi beyaz ten oluyor sarı saça çok takılmayanlar var. Ama beyaz ten ve doğal sarı saç bir araya gelince çoğu erkeğin/kadının ilgisi çekilmiş oluyor. Esmer sevmem pöö diye gezen erkekler var. Esmer severim kişilik önemli diyen erkekler de var ama çoğu zaman karakterleri yarışır olan esmer ve sarışın iki kız arasında kalınsa sarışın kız seçiliyor. Bunun nedeni kapitalizm mi, sarışınların vücutları daha mı güzel oluyor bilmiyorum. Gerçekten esmer kızları sarışınlara tercih eden erkeklerin sayısı az. Bazıları da "esmer severim"i sadece beyaz ten/koyu saç ile sınırlandırmışlar. Bu da "esmer severim"cilerin çoğunluğunu oluşturuyor. Her neyse, beyaz tenliysen bir adım öndesin, hem beyaz tenli hem sarı saçlıysan beş adım öndesin.
31 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz tenli siyah sacliyim normalde o kızda kestane saç ve beyaz tenli ama gecmiste şu an saçı boyalı offf neyi düşünüyorsam hala 🤦♀️
+1 yılÇok kolay kuaföre iki kere gittiğinde sarışın olursun. Ben de siyah yakıştırıyrum kendime ama sarışın daha hoşuma gidiyor. Ten rengime de yakıştığını düşünüyorum. Boyatma zamanı geldi bu arada.
Sırf saçın rengi içinse acayip ama yani sende kendine yakıştırıyorsan ne var ki sarışın ol. Sonuçta saç kökü senin değil mi istemezsen boya akınca nasılsa gene siyah saç çıkar.22 Yorumla
Soran+1 yılBen ve siyah saç adeta özlesti beni ben yapan siyah saç kendime yakistiriyorum ama o kız sarı saçlı ya hani o da onunla sevgili ya ben sürekli bunu düşünüyorum
- +1 yıl
Düşüncede mi kalsın istiyorsun yani. Bence atağa geç. Ama hakikaten istekliysen. Yoksa siyah saçlı beğenen de çokk olur.
Sarı boyalı saç dikkat çekiyor o kesin..
Ya güzel oluyor da dikkat çekiyor
Ya da o kadar kötü oluyor ki maymun gibi oluyor yine dikkat çekiyor :)01 Yorumla
Soran+1 yılAma niye ülkemizde durum böyle sarı saçlı kız görünce daha farklı ben bunu aklı şeyine düşkün olanlar yapıyor diye iliskilendiriyorum
+1 yılSen her sac rengi ile muhteşem olursun canını sıkma demek ki ayran gönüllü imiş zaten sendende hevesini alınca terkedecekti kurtulmuşsun bence mutlu ol mutlu kal
00 YorumlaKuaförün dediğine takıldım neden olmaz dedi ki? Yani başka birinin isteğine göre saçını boyatma ama sen de istiyosan gayet de sarışın olabilirsin, kuaför neden öyle demiş anlamadım shdjdh
00 Yorumla
+1 yılSarışın olmak sadece bir tık daha dikkat çekmek demektir.
Çünkü her zaman sarışın birisini görmezsin.
İlk dikkati çeken daima önde olur diye bir kural yok.
cut.10 Yorumla
+1 yılGuzelsen evet ama guzel degilsen ister sarisin ol ister esmer ol bir sey farketmez guzel olduktan sonra her ten guzeldir ozellikle kızıl ve esmer kadınlar
10 Yorumla
+1 yılBen bir kız olarak kara Kaş Kara gözlü kızları daha çok beğeniyorum. Böyle temiz yüzlü olacak bir de. Erkeklerin sarışın düşkünlüğü var o ayrı
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama birisi istediği için değil kendin istediğin için boyatmalısın saçını. Ayrıca kimi sarışın sever kimi esmer yani kimse önde falan değil
10 Yorumla
+1 yılsevgilin sarışın yokluğunda gibi davranmış. doğal sarışınım ve sevgilimden bununla ilgili ayırt edici bir iltifat duymadım senelerdir öyle söyleyeyim.
00 Yorumla
+1 yılSiyah salıların sarıya boyatması hiç hoş olmuyor, sen de takma o hadsizi
Herkesin güzelliği farklı, seni sen olduğun için sevecek biri illaki çıkar00 Yorumlaseven seni olduğu gibi sevsin niye kendini salak bir erkek için değiştiresin? angut beyinliymiş cidden
09 Yorumla- +1 yıl
slk erkek xd
- +1 yıl
sen kaslı erkek istemenle onun da sarışın istemesi normal değil mi broxd
- +1 yıl
eski olsaydı bu soruyu sormazdı gibi xd
- +1 yıl
beyin kası olamaz mı xd
- +1 yıl
ok xd
+1 yılHayır orjinal sarışınların çoğu da güzel değil esmer veya beyaz tenli olmak daha iyi bence renkli göz falanda iyi tabi veya saçın kumral olması falan
00 Yorumla
+1 yılSarışınlar ilgi çekici tabi ama şuana kadar tanıdığım sarışınların karakterleri midemi bulandırmıştı. Esmerler daha cana yakın ve sevilesi.
00 YorumlaSarışın bencede bı adım önde başlatır sarışınlar bir farklıdır ya
02 Yorumla
Soran+1 yılBende gideyim saçımı sarıya boyayım valla günlerdir bunu düşünüyorum o kızda çakma sarı zaten
+1 yılSarışınlardan bugüne dek hiç elektrik almadım başarılı olan da görmedim Sister Bliss (Ayalah Deborah Bentovim) hariç
00 Yorumla
+1 yılhayır, kişinin yüzüne yakışan ton daha hoştur.
yüzüne yakışan tonda saçı olan, bir adım daha öndedir00 Yorumla
+1 yılDemekki tekrar elde etmek için kuaföre gittin, giden gitmiştir , gittiğinde bitmiştir. Bu kadar önem veriyorsan neden ayrıldın bu kadınlar valla tuhaf
00 YorumlaŞahsen sarışın bir kadın sevemiyorum, bu kişinin seçimiyle ilgili.. Net olarak evet bir adım önde diyemeyiz.
00 YorumlaNe saçma muhabbetler
Toksik insan böyleleri iyiki ayrılmışsınız10 Yorumla
+1 yılHayır bu saç veya ten rengine göre değişen birşey değil.
10 Yorumla
+1 yılDeğil. Bir de bazı insanlar beni sarışın sanıyor acayip sinir oluyorum. Kumralim ben kumral. @nes2mvarhayattaa da bana sarışın diyen taraftan
12 Yorumla- +1 yıl
Olm ben sana sarisinsin demedim ki br
- +1 yıl
Demek istedin ama
Cinsiyete göre değişir. Erkekte sarışınlık dezavantaj.
00 YorumlaKime göre neye göre? Yahu biz tek erkeğe güzel olalım yeter napıcaz erkeklerin genelini etkileyp
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimkide eskiden istiyordu yaptırmaya karar verdim yaptırma dedi. Sanırım bi kızda gördü beğendi, sonra dedi bizimkine yakışmaz yaptırtmıyım 😂😂 amaaaan takılma erkek milleti işte, yaranılmaz
00 Yorumla
+1 yılBence esmerim ve daha ondeyim. Ama esmerlerle esmerler çift olmuyor çok sinir bozucu
00 Yorumla
+1 yılHayır.. kızıl ve bakır saçli kadınlar daha dikkat çekici
00 YorumlaSarışının Adı Esmerin Tadı Demişler Bir Kere.. Esmerler Bir Başka Bence..
00 Yorumla
+1 yılSarışın rusların tenine yakışıyor türklerde uymuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonunun alt yapısı beyaz tenli olmak canım. Beyaz ten varsa saç rengi vs önemli değil buğday vs arada kalan renk değil beyaz ten. O bunu istemiş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman canım, senden ayrılınca sarışın kızla sevgili oldu diye sarışınlar mi bir adım önde oluyor?
11 Yorumla
Soran+1 yılCanım valla bilmiyorum ya normalde o kızla aşık atmam boyca ondan uzunum ve burnum da ufak onun ki gibi değil ama O kızla sevgili diye ozellestiriyorum bilmiyorum o sarı saç ben siyah saç 🥺🥺🥺
+1 yılEvet öyle bi etrafınıza bakın tüm esmerler sarışın olmaya çalışıyor sarışın cazibesi diye bir şey var 😎
01 Yorumla
Soran+1 yılÜlke olarak esmer olunca çakma da olsa sarışın görünce böyle oluyorsunuz
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabi ki de değil bu kişiden kişiye göre değişir mesela ben Avrupa'da doğduğumdan etrafımdaki herkes sarı saçlı mavi gözlüydü ki artık esmer ve yeşil göz çekici geliyor zaten ben de sarışın ve yeşil gözlüyüm.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim bahsettiğim sarışınlık çakma yapay boya olandan
Soran+1 yılKizin kası kara saçı sarı?
- +1 yıl
Benimde kaşım koyu renk ama saçım sarı:Dd
erkek için hayır kız için olabilir ama göreceli durum o yüzden bu sorunun cevabı yanıtsız kalmalı kanks
00 Yorumla
+1 yılçok saçma o çocuk kimseyi sevmiyo sadece saç seviyo demej ki
10 Yorumla
+1 yılOrijinal sarışın olmak 1 değil 3-5 adım önde olmak demektir.
00 Yorumla
+1 yıloğlum o çocuk sarı seviyomuş sen de anlamamışsın, bu demek değildir ki sarı olmak 1-0 önde demek.
00 Yorumla
+1 yılesmer olmalı yaa BKMde ki ebru yücel gibi olursa daha güzel bence
00 YorumlaSarışın olmak ayrıcalıktır çakma del ha orijinal olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSarışın beyaz tenli hatunları barbie sanan erkekler var. Buna bizzat şahit oldum. Yani ne kadar inkar esilsede Sarışın dikkat çekiyor
10 Yorumla
+1 yılDoğal sarışınsan evet. Çakma sarışınsan hayır.
20 YorumlaSarışına bakılır, esmere tapılır 😅
10 Yorumla
+1 yılDeğil bence
10 YorumlaHayır değil sarışın sevmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılBıkmadınız bomboş sorular sormaktan mk
10 Yorumla
+1 yılBana gore her zaman esmer
00 Yorumla
+1 yılHayır, ülkemizde böyle sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğal sarışınsan ve güzelsen
1 kaç adım degil 20 adım öndedir.01 Yorumla- +1 yıl
Bir sarışın olarak söylüyorum 1 adım değil en fazla 3 adım öndeyizdir
Hayır tahii ki kara kaş kara gözü savunuyorum 😂😂
00 YorumlaErkekler sarışın sever!
00 YorumlaBir değil, 10 adım önde olmaktır.
00 Yorumlabir adım geride olmaks :d
00 Yorumla
+1 yılİnsanları ayırt eden saçları değil kalpleridir be
00 Yorumla
+1 yılDogal sarisinlar 1 adim ondedir gozumde
01 Yorumla- +1 yıl
Yapay sarisinlar cok itici
+1 yılTakma kafana ya sen böyle güzelsin
00 Yorumla
+1 yılKasa nasıl makine iş yapar mi
00 Yorumla
+1 yılSarisinlar aptal ahahhaha