Saç Bakım İki renk olarak uygulanan saç boyama trendlerini nasıl buluyorsunuz? Oturundayiyin Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Saçlara iki renk boyama trendi uyguluyorlar ve sanki saçlarda renk geçişleri varmış gibi duruyor. Aslında yüzü güzel olan kızlara çok yakışacağını düşünüyorum. İki renk olarak uygulanan saç boyama trendlerini nasıl buluyorsunuz? Cevapla Güzellik Soruları Tren Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Whisky_Chocolate Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Genelde kahve-sarı, siyah-gri kullandım. şu an saçlarım kızıl ve görsellere bayıldım. Sanırım yapabilirim :) 1 0 Yorumla
cebren_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben çok beğeniyorum ve ben de güzel bişeyler yapmayı düşünüyorum ama bunun için şu an ki boyanın akması lazım baya bir zaman gerekiyor. 1 0 Yorumla
CleverMan2 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Güzel ama renk uyumu olması lazım sarı lacivert gibi 🙂 1 0 Yorumla
Depresif__00 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Havalı duruyor farklılık her zaman iyidir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genelde kahve-sarı, siyah-gri kullandım. şu an saçlarım kızıl ve görsellere bayıldım. Sanırım yapabilirim :)
Ben çok beğeniyorum ve ben de güzel bişeyler yapmayı düşünüyorum ama bunun için şu an ki boyanın akması lazım baya bir zaman gerekiyor.
Güzel ama renk uyumu olması lazım sarı lacivert gibi 🙂
Denedim bana yakıştı😊
Havalı duruyor farklılık her zaman iyidir
Çok kötü
Güzel
Sacmaaaaaaa
Bencesi hoşş!
Öyle kullanıyorum.
Sanat eseri gibi...