Düşünün ki sevgiliniz sarı saçlı kadınları beğeniyor ve çok çekici buluyor. Sizde kıskanıp saçlarınızı sarı renge boyar mısınız?

Ben de istersem boyarım ama benimki söylemiyor ki. Pembeyken en güzeli bu diyordu, siyah olunca bu en güzeli dedi sonra sarı yaptım en güzeli bu oldu😂😂 Ama kesinlikle uzun seviyor onu belirtti yani, ben de sevdiğim için uzun tutuyorum.
- Şimdilik hayır, boyatmam da sonra olabilir.
- Sarı saçlı kadınları beğenmesini kıskanıp saçlarımı sarıya boyatmam ama hem değişiklik olsun hem o istiyor diye boyatabilirim.
Hayır o istiyor diye yapmam, önce kendim seviyor beğeniyor olmam lazım. ki sarıyım zaten..
kızılı sevmiyorum mesela, biri istiyor diye asla kızıl olmam..
Sevgilimin sarışın değil kızıl olmasını isterdim. Hele birde mavi/yeşil gözleri varsa yeme de yanında yat 😂 Sarıya boyatma konusuna gelince zaten sarışınım 🤪
Cevap
6Cevap
Bunu yapmam diyen ama sonunda yapan kadınlar var gadası
sarı en nefret ettiğim renktir saçta da zaten bana hiç yakışmaz. Saçımı değiştireceğime manitayı değiştiririm.
Gitsin sarisinla sevgili olsun. Beni ben oldugum icin sevmiyorsa cikislar solda💃
Hayır, çok beğeniyorsa sarışın biriyle sevgili olabilir. Kimse için kendimi değiştirmem..
Zaten sarışınım başka renk istesede boyatmam gerçide
Hayır tabii ki.
Sarı seven sarı biriyle sevgili olsun.
Sarı saçtan da hiç hoşlanmıyorum.
Tabi ki de hayır sırf o beni beğensin diye neden kendimi olmadığım biri gibi göstereyim ki
Sevgilim sarışınları beğeniyorsa gitsin onları sevsin ne demeye gelmiş bana😒
Kadında sarı saçı beğeniyorsam sarı saçlı bir kadınla birlikte olurum sonradan sarı yaptırmakla uğraşamam ben snjsj
Hayır boyatmam benden başka herhangi birini çekici buluyorsa vay onun haline bitiririm
Hayır ben böyle güzelim gitsin sarı çiyan bulsun madem
Esmer biriyle tanışıp sırf ben istiyorum diye çakma sarışın olmasını beklemem.
Beni anlatmış bsndnd evet bi manitam yeltenmisdi baya buna iyi de yaptı sonra mal gibi siyaha döndü halen les gibii saçları var.
Hayır o beni olduğum gibi beyenip sevgili olmuş benimle eee daha sonra mi beyenmeyecek saçlarımı...
Kendimden başka kimse için değişmem
Ben saçlarımı sarı yaparsam kocam hayata küser
Yok herkes kendine giden rengi yapsin
Saçlarımı kendi istediğim renge boyatırım.
bende istiyorsam yaptiririm
Diktir git sarışına derim
Zaten biraz sarışınım ben.
Sarı bana yakışmaz yapmazdım
Kendi seçimim değilse kimse için değişiklik yapmam
Hayır doğal iyiym
Boyarım :-D
sevgilimin saçlarını sarıya boyatırım jdjdjd
Tamamen bana bağlı. Eğer ben istiyorsam boyatırım.
Tekmeyi vururum
Asla
Hayır.
hayır
Hayır.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?