Yani ablam naptın kendine be (Resim 1 milyon takipçisi herkese açık bir hesaba ait bilen bilir tiktok fenomeni?)

Yani ablam naptın kendine be (Resim 1 milyon takipçisi herkese açık bir hesaba ait bilen bilir tiktok fenomeni?)

Ben kumralım ve kahverengi gözlüyüm saçlarımı hep platin ya da beyaza yakın tonlar kullanıyorum yakıştırırım da ama bu kıza hiç yakışmamış açık olmak lazım
Bu da inatla bu rengi değiştirmez sarışın olma çabasından bence
Kesinlikle sana katılıyorum maalesef ki sarışınlık diye bi isim olduğu için ki sarı da aslında saç rengi insanın yüzüne yansıyor zaten çok etkili bi durum ama bi popülarite haline geldi bunun da erkeklerin sarışın sarışın demesinden dolayı olduğunu düşnüüyorum ama bu kız kesinlikle eski haline dönsün
Genelde kahve gözlü kızlara sarı gider ama bunun göz yapısından dolayı asla olmuyor yani
Cevap
0Cevap
Resimdekileri tanımıyorum ama fenomenlerde gördügüm olatin sarısı ısrarından midem bulandı, kaşla koyu saçla igrenç bi sarı , sarıdan vazgeçseler dogal renkler her zaman 👍daha genç gösterir
Ya çok kötü durmuyor ama tabiki doğal çok daha güzeliz keşke tktokerlar bu kadar özenti olmasa
Kızın videolarını izlemediğin için öyle söylüyorsun videolarda yüzüne çok zorlama duruyor göz yapısını pörtlek gösteriyor sarı
baya degismis kumral daha guzel druuyormus evet
Sarı çoğu kahve saçlı kahve gözlü kıza yakışıyor adlıdna ama bunun yüz hatlarına hiç olmamış yani nadirdir bu kadar gitmeyen
soyledigin kadar da kotu degil sadece alisik olmadigin icin oyle bence bana iki farkli insan gibi geldi
Göz yapısını pörtletmiş ya
Herkese gitmiyor
Bu kızın da adı Aleyna Demircioğlu ne kadar benzer adlarınız var 😋
Hahaha benzermiş hakkatten
yakışmış bence
Allah’ın muhalefeti git başımızdan
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?