Kendi saç rengim koyu kahverengi. Geçen sene uçlarını bal köpüğü renginin biraz açığına boyadım çok güzel durmuştu çoğu kişi beğenmişti. Bu seferde saçlarımı omuz hizamda kestim. Önce saçımın rengini açıcıyla sarı tonlarına yakın olmak üzere açmak istiyorum. Sonra saçımı açık sarıya boyayıp ardından saçımı ya gümüş ya da platin rengi yapmayı istiyorum. Kuzenim sende güzel durur dedi ama ben pek emin olamadım. Ruh gibi durmaz yüzümde değil mi? Başka hangi renkler beyaz tenlilere yakışır?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
bence siyah harika olur ama açık renk istiyorsan platin beyaz tenlilere çok yakışmıyor. Bende beyaz tenliyim ama sende nasıl durur görmeden bir şey diyemem.
02 Yorumla- +1 yıl
Valla güzel durur diye düşündüm ama dip boyam geldikçe çirkin durur diye korkuyorum hep. Gümüş renginin biraz köyü tonlarında boyasam nasıl olur sence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
10Cevap
beyaz tenliysen saçını kızıl yap acilen, ben yaptığımdan beri bakan bir daha bakıyor
00 Yorumla- +1 yıl
sari mavi yeşil siyah kahverengi kısacası bütün renkler.
00 Yorumla beyaz tene çoğu saç rengi yakışır onu taşımak önemli çünkü farklı renkler giyimi bile etkiliyor. yüz tipine ve tarzına bağlı kısacası
02 Yorumla- +1 yıl
Yüzüme bakan sen minyonsun diyor, yüzüm küçük ve beyaz tenliyim. Gümüş renginin koyu tenlerine boyamayı düşünüyorum saçımı nasıl durur sizce?
Ben beyaz tenliyim yüzüm aşırı beyaz annemde öyle ikimizde boya kullanmadık o kızıl (mavi gözlü) ben siyah (ela göz) saçlı çok da yakışıyor şahsen
00 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım beyaz tenli saçlarını kızıla boyadı ve gerçekten çok mükemmel oldu herkes de bayıldı.
00 Yorumla - +1 yıl
Kahverengi olan kızlara bayılıyorum
00 Yorumla - +1 yıl
beyaz tenlilere her şey yakışır
00 Yorumla - +1 yıl
Bence bakır saç acayip yakışıyor
00 Yorumla - +1 yıl
Koyu tonlar güzel durur.
00 Yorumla - +1 yıl
kumral
00 Yorumla Kızıll♥️
00 YorumlaBeyaz ten kaş renkleride önemli oluyor
00 Yorumla- +1 yıl
Kumral bakır veya siyah saç yakışır.
00 Yorumla - +1 yıl
siyah yakışır
00 Yorumla Kızıl
00 YorumlaKızıl çok yakışır
00 Yorumla- +1 yıl
Hepsi
00 Yorumla - +1 yıl
Sarı
00 Yorumla - +1 yıl
Kumral
00 Yorumla Siyah
00 Yorumla- +1 yıl
Siyah bence
00 Yorumla Kızıl herseye gıder
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba, :)
Saç rengi; kişinin aksesuar, kıyafet ve ten rengiyle uyumlu olmalıdır. Kullandığınız kıyafetler ve aksesuarlar sıcak tonlar ise; saç rengi de sıcak olmalıdır. Kullandığınız kıyafet ve aksesuarlar soğuk tonlar ise saç rengi soğuk olmalıdır.
Hangi saç rengi bana yakışır?