Arkadaşlar beyaz tenli kahverengi gözlüyüm. Saçlarımı boyatmayı düşünüyorum fakat karar veremedim ne renge boyayacağıma.. Görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :) Beyaz tenlilere hangi saç rengi gider?Beyaz tenlilere hangi saç rengi gider?
Beyaz tenliler saç rengi konusunda en şanslı ten rengine sahip olanlar kesinlikle :) Birçok saç rengini hakkıyla taşıyabiliyorlar, renk yelpazeleri oldukça geniş. Bu kadar çok seçenek olunca, cilt alt tonu da önemli hale geliyor.
Beyaz tenlilere hangi saç rengi gider?
1- Bebek - küllü sarı
Beyaz tenlilere uygun saç renkleri
Bebek sarılar tam da beyaz tenlilere yakışan saç renkleri arasında! Özellikle soğuk cilt tonuna sahipseniz bebek sarılar yüzünüzü açacak, daha iyi görünmenizi sağlayacaktır.
Saç boya önerisi: Palette 12-2 Titan Sarı
Beyaz tene uygun saç renkleri
Yakın zamanda benim de kullandığım saç boyasıdır. Renk pigmentleri çok iyi ve turunculuk karşıtı etki sağlıyor. Üstelik 4 tona kadar da saçları açıyor bu sayede çok berrak bir sarı tonu elde edebiliyorsunuz.
Karamel renginde özellikle ışıltılı tonlara yönelebilirsiniz. Karamel saç rengi direkt olarak yüzünüzü ön plana çıkaracak olan renklerdendir. Işıltı katarak dikkat dağıtabilirsiniz :)
Boya önerisi: Palette Deluxe 7-554 Altın Karamel
Palette Deluxe 7-554 Altın Karamel
Palette Deluxe evde saç boyayacaklar için kullanım kolaylığı da sağlıyor. Kutu içerisinden boyama için gerekli olan her malzeme zaten çıkıyor :) Üstelik elde edilen renkler uzun süre kalıcı ve parlak oluyor.
3. Kahve
Beyaz tenlilere yakışan saç renkleri
Tercihiniz kahve tonlarından yana olacaksa siyaha yakın değil, kızıla yakın kahve tonlarını tercih etmelisiniz. Çünkü yüzünüzü ön plana çıkaracak tonlar kesinlikle kızıl kahve tonları.
Boya önerisi: Palette Deluxe 7-57 Tarçın kahve
Palette Deluxe 7-57 Tarçın kahve
Palette Deluxe içeriğindeki değerli marula yağı sayesinde bir yandan saçlara verirken bir yandan da derinlemesine bakım yapıyor :) Boyama sonrasında saçlar yumuşacık oluyor, kurumuyor :) Kahve tonlarında beyaz tenliler için en uygun renk tarçın kahvedir :)
eğer iddialı renklerden hoşlanıyorsan, kızılı endişe etmeden düşünebilirsin, beyaz tende iğreti durmuyor kesinlikle. fakat şöyle bir handikapı var, kızıl rengi tercih edersen makyajsız gezinmen neredeyse imkansız hale geliyor. çünkü o kadar canlı bir renk ki, en azından bir allık ve hafif bir ruj sürmezsen saçları cayır cayır yanan bir hayalet gibi görünüyorsun:)
koyu renk saçlar da gerçekten hem kullanımı rahat. hem de açık tenlilerde gerçekten güzel durabilen bir renk. ancak orada da şöyle bir sorun var; eğer saçının renginden sıkılırsan dönmesi çok zor oluyor. istersen 6 ay bekle, yine de başka bir renge geçmek için illa ki oreal yaptırman gerekiyor -ve saçların haşat oluyor. o yüzden böyle bir rengi düşüneceksen iyi düşün. ha bir de riski göze alıp siyah saçlı olmak istersen; saç boyasında kuzguni siyahı değil ondan sadece bir tık daha açık olan koyu kahveyi tercih et. ikisinin ilk günlerinde farkı anlamak mümkün değil, ancak günler geçip boya bir parça aktığında koyu kahve doğal görünürken, siyah mavimsi tuhaf bir renge dönüşebiliyor ve bakımsız bir hava veriyor.
açık renkleri çok fazla tercih etme derim ben; çünkü henüz yaşın müsait değil bence bunun için. ortaton kahveden altına çok da fazla bakma derim; arada tutturabileceğin hoş tonlar olsa da, onlar da yıkandıkça sümsük bir renk haline gelecek ve seni yaşından büyük değil yaşlı gösterecek. evet, böyle bir algı oluşuyor insanda; olgun kadınlar beyazları kapatması daha kolay olan açık tonlara yöneldiğinden bu tarz tonlar dinamik bir hava veremiyor insana.
son fotoğraftaki saç rengin hoş, ancak ilk fotoğrafında ya başka bir ton denemişsin ya da ilk boyanın üzerinden biraz zaman geçtikten sonra çektirmişsin bu pozu; seni olduğundan biraz yaşlı göstermiş açıkçası. büyük değil yaşlı dediğim için kusura bakma, ancak bu gencecik yaşında böyle bir rengi seçeceksen, düz fönü tercih etme bence, böylece çıtır taze olduğunu unutmaz karşındakiler:)
çok güzel ve masum diyebileceğim bir yüzün var; bence bunun üzerinden oyna ve senin masum ifadeni bozmayacak renkler seç derim son olarak:))
çok gzl bi cwp yazmışsın tsk ederim. bakır kızıl var aklımda son olarak ama sacımın yarısı oriel ile acıldığı için rengi akacak ve kötü bi renk ortaya cıkacak diye korkuyorum :( bana net bi renk söyle desem ne önerirsin?
zaten kızıla boyatmak istediğinde ilk olarak bakır kızıla boyuyorlar, temel renk olarak. sanırım uçlarında oreal var saçlarının... normalden biraz daha kısa aralıklarla boyaman gerekebilir saçını, yani altı haftada bir değil de 4 veya 5 haftada bir gibi...
Saçlarımı ne kadar seversem seveyim bazen benim de değişikliğe ihtiyacım oluyor. Böyle zamanlarda da ya saçlarımda ufak değişiklik yaratacak kesimler yaptırıyorum ya da tamamen farklı bir renge boyatıyorum. Ama bu noktada kendime yakışacak renkleri tercih etmek sanırım sonuçtan alacağım mutluluğumun en kilit noktası.
Ben de sizin gibi beyaz tenliyim ve saçlarımı ilk defa boyatmadan önce beyaz tenlilere yakışan saç renkleri hakkında oldukça fazla araştırma yapmıştım. Sorunuzu da görünce hemen yardımcı olmak istedim, umarım faydalı olur bahsedeceklerim.🧡
Beyaz Tenlilere Yakışan Saç Renkleri Nelerdir?
Beyaz Tenlilere Yakışan Saç Renkleri Nelerdir?
Seçtiğiniz saç rengi ne kadar güzel olursa olsun eğer ten renginize uyum sağlayan bir renk değilse ortaya çıkan sonuç sizi ne yazık ki mutlu etmeyecektir. Bu yüzden saçlarınızı boyatmaya karar verdikten sonra, önce cilt tonunuzu daha sonra da cilt tonunuza yakışacak renkleri belirlemenizi öneririm.🤩Şimdi beyaz tene yakışan saç renkleri nelermiş birlikte bakalım.🎉
1- Siyah Saç
Beyaz tene hangi renk saç yakışır?
"Beyaz tenlilere hangi saç rengi yakışır?" denildiğinde tabii ki de hepimizin aklına ilk gelen saç rengi siyah olacaktır. Zıt kutuplar nasıl birbirini çekiyorsa beyaz ten - siyah saç zıtlığı da birbirine o derece yakışacaktır. Siyah renk dönülmesi zor bir renk olsa da cesur tercihlere açık biriyseniz saçlarınızı siyaha boyamanızı önerebilirim.🖤
2- Bakır Saç
Eğer ten renginiz beyazsa saç renginizde tercih edebileceğiniz bir diğer cesur renk kızıl ve bakır tonları.🧡Bu saç renkleri de sizi oldukça çekici gösterecek ve beyaz teninizin saflığında harika bir şekilde yansıyacaktır.🥳
3- Sarı Saç
Sarı saç da beyaz tenlilere saç rengi ne olabilir diye düşünüldüğünde akla ilk gelen saç renklerinden biridir ki bence beyaz tene istisnasız en çok yakışan saç rengi de bu renk zaten.💛 Özetle eğer beyaz tene sahipseniz sarışın olmayı da deneyebilirsiniz.🥳
Kumral tonlarının her ten rengine ne kadar yakıştığını zaten biliyoruz, o yüzden listeye eklemedim ama tabii ki kumral tonlarını da tercih edebilirsiniz.😍
Beyaz tenli kişilere yakıştırdığım bazı renkler var. Mesela siyah saç rengini beyaz tenlilere yakıştırıyorum ama sonradan siyaha boyatanlara değil de doğal siyah olanlara iyi yakışıyor sonradan siyah yapanlarda saç emanet duruyor gibi. Sarı rengi beyaz tenli kişilere oldukça yakıştırıyorum sonradan saçını sarıya boyatanlar doğal duranlara göre bir tık geride kalabilir doğal sarışın olmak bence daha iyi. Bakır renk de beyaz tenlilere oldukça fazla yakışıyor çokça bakır renk saça sahip kişi gördüm güzel duruyor.
Beyaz tenlilere her saç rengi yakışıyor bence. Özellikle açık kahve ve kızıl tonları harika oluyor genelde. Onun haricinde simsiyah tonlar şahane oluyor. Sarı zaten açık tenlilerin rengi. Yani açık renkte sahip olmak şans diyebiliriz aslında.
Selam. Bana göre beyaz tenlilere en çok sarı ve tonları yakışır. Bunlar; açık sarı, altın sarısı, platin sarısı, küllü sarı, karamel ve bal rengi beyaz tenlilerde doğal durur. Eğer birden sarıya dönmek sizi korkutuyorsa saçınıza ombre yaptırabilirsiniz. Kahve tonlarında saç renklerinin beyaz tenlilere oldukça yakışır.
Sizlere en çok yakışacak renk olarak şüphesiz kahve tonları olup, koyu kahve, kumral, kestane nin yanı sıra altın sarısı sizlere çok yakışablr ayrıca Ballı kızıl, ballı bisküvi, bal köpüğü gibi renkler sizleri çok etkiliyici yapablr...:)
hıhı ewet beyaz tenli kızlara sana sunduğum renklerin çoğu yakışıyor sana göre hangisi daha iyii gelirse onu seçmeni öneririm.. ayrıca Karamelin koyu tonları da olablr...
resimdeki sensen eğer şunu söyleyebilirimki açık saç renkleri senin süratini çok solgun gösterebilir ceset gibi olabilirsin bu yüzden ışıltılı kahve tonlarına yönelebilirsin ama asla siyah yapma rockçı gibi olursun kahve ve kestane tonları sana çok çok yakışır
Beyaz tenliysen sana siyah dışında her renk gider.Siyah saç çok beyaz tende peruk gibi görünüyo ve yüzü boğuyo.Ben saçını her renge boyamış bir insanım.Bana güven derim...
merhaba kizlar bende saçımı boyatmayi düşünüyorum yaşıma uygun 20 yaşındayım beyaz tenli yeşil göz rengim sarışınım ama hafif sizce hangi rengi tercih etmeliyim?
Beyaz tenliyim, göz rengim yeşil ela karışımı. Saçlarım şu an sarı ve sıkıldım şu an boyatmak istiyorum köyü renkleri önermeyin eşim turuncu kızıl falan istiyor sizce yakışır mı? Şimdiden teşekkürler.