Güzele güzel derim tamam da bazı saçlar bazı insanlara gerçekten yakışmıyor. Ama ne zaman bi kızıl görsel yakışmasa da erkek arkadaşlarımın dibi düşüyor. Kızılı gerçekten seksi mi buluyorsunuz?
Kızıl saç renk tonu olarak göze cazibeli gelen bir saç rengi. Sadece erkekler değil kadınlar da bazı kızıl saçlı hemcinslerinden gözünü alamıyor. Örneğin Mine Tugay kızıl saçın öncüsü benim için. Çok ama çok yakışıyor ona ayrı bir çekicilik ayrı bir cazibe katıyor.
Çoğu erkeğe göre (ben değil) kızıl saçlı kadın motordur. Kızıl saçlılar genellikle erkeklerin ilgisini çeker çünkü az bulunurlar ve farklıdırlar. Ama önemli olan karakterdir. Çok çirkinsen sevgilin genellikle çirkindir. Normalsen sevgilin yakışıklı olabilir. Kızıl saçın erkekler üzerinde olan seksiliği farklı gelmesi. Pembe saçlılara da bayağı düşkünlerdir.
Özellikle beyaz tende kızıl saç çok dikkat çekici ve seksi duruyor. Ama yeterli mi? Tartışılır. Elbette yüz güzelliği de etkili, saç şeklinin yüzüne yakışıp yakışmaması da etkili olacaktır.
Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden? Bilmem bu yanardağ ne biçim korla tutuştu? Pervane olan kendini gizler mi hiç alevden? Sen istedin ondan bu gönül zorla tutuştu. Gün, senden ışık alsa da bir renge bürünse;Ay, secde edip çehrene, yerlerde sürünse;Herşey silinip kayboluyorken nazarımdan, Yalnız o yeşil gözlerinin nuru görünse... Ey sen ki kül ettin beni onmaz yakışınla, Ey sen ki gönüller tutuşur her bakışınla! Hançer gibi keskin ve çiçekler gibi inceÇehren bana uğrunda ölüm hazzı verinceGönlümdeki azgın devi rüzgarlara attım;Gözlerle günah işlemenin zevkini tattım. Gözler ki birer parçasıdır sende İlahın, Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın, Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin;Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin!.. re-state://background_color_rgb (255, 255, 255), font_color_rgb (17, 17, 17), justifyLeft
Kızıl renk saç tonu ilk bakıldığı anda ilgi çekicidir , Ama kişiden kişiye değişir bu , sizinse dediğiniz gibi kimine hiç mi hiç gitmiyor hatta öğğğ diyesim geliyor , Ama kiminde de o kadar muhteşem oluyor ki bütün hücreleri harekete geçiriyor bakıldığı anda ;)
Kaşına kirpigine kadar turuncu surati çilden gözükmeyen kızıllar elbette seksi değil. Tabi turuncu ve kizil ayrimi yapabilmek lazim. Orj kızıllar (bakir tonlari yani) cok cilli olmaz kasi kirpigide acik kahve olur. Onlar seksidir bana göre. Turuncular sadece şirin denilebilir. Ha tabi yüz hatlari vücut da çok önemli tek başına kizil sac diger yerler kotüyken seksi olmaz tabi.
Alakası yok, her kızıla boyatan seksi değildir ya da herkese kızıl saç yakışmaz o erkeklerin zekasızlığı. Biri kızıl saç seksidir, ilgi çekicidir dediği için bütün koyun sürüsü erkekler de öyle sanıyor herkesin düşüncesi aynı değil.
Daha bu yaşta bu kadar sinir iyi değil benden söylemesi biraz sakin olmaya çalış milleti bu kadar umursama ama merak ettiysen söyliyim hayır onlardan değilim
Bi kadının sexliğini göğüsleri kalçaları bacakları belirler bunlar Seksi gösterir bence saç bi erkeği tahrik edecek bir vücut parçası değildir bir bayanın gözlerinden dudaklarından konusmasindan gülüşünden etkileyeceğin gibi saç şeklinden rengindende etkilenirsin yani kadının saç rengi şekli erkeğin hormonlarını değil kalbini harekete geçirir
Su an sarisinim bi onceki sac rengim kizildi herkes cok yakistiedigini ve daha once kizilin bu denli kimseye yakismadigini soylerlerdi ayni tonu bi kac arkadasim ve kardesim yapti onlarda maalesef cok kotu durmustu
Kızıl, bakır, tarcın turuncusu bu tonlar iddaalı renkler ve sexsi gösterir. Fakat her tona yakışmaz bende bu tonlardan birine sahibim iyi hoş gösterişli ama diğer renklere göre çabuk akıyor ve soluyor her ay dip boya vs uğraştırıyor. Saçlarından ve kendinden eminsen bence her kadın bu tonları denemeli.😘
Saç rengiyle seksiliğin bir alakası yok bence🤔 Saç rengi olsa olsa tatlılığı etkiler. Her kızılda tatlı olcak diye bir şey yok ama özellikle beyaz tenlere yakışıyor orası bir gerçek😅
Kızıl çok iyi bana göre, kızıl saçlı kadın seksidir evet, ama o kadın seks makinasıdır her yerde her zaman seks değil tabi, yatakta seksi sokakta güzel ve çekici kadın, mutfakta master sehf xd
Her renk yaptım neredeyse platin mavi mor yeşil zamanında Fakat su bır gercek doğal saç rengim hepsine bedel yaklaşık 15 yıldır kendi renginde ve sıfır boya 🦋🦋🦋
@adamınbiri3455 o zaman yapmasınlar. Onu anlatmaya çalışıyoruz. Herkes yakısanı yaparsa guzel olabilir. Sac rengi güzellik getirmez kendi basına yetersiz.
Nasil her kel her erkege yakismiyorsa, her kizil sac her bayana yakisacak diye bir sey yok. Seksi gozuken de var, gunduz feneri gibi gezende!! Onemli olan kisinin kendisinin begenip kendine yakistirmasi...
Doğuştan gelmediği ve taşıyacak uygun ten rengi bulunmadığı sürece ucuz durduğunu düşünüyorum. Kızıl saça dağınıklıkta yakışmaz sürekli işlem ister. Bakımlı kadın işidir. Bakımlı kadın da zaten her saç rengi ile seksidir bence.
Seksilik konuşmada, yüzde, duruştadır. Kızılların adı çıkmış bir kere ama değil ya yok hepsi seksi değil. En seksi siyah saçlı kadınlar geliyor hep bana da