Bu sonbahar, hayalim gerçek oldu; tatlı krizine sebep olacak kadar iştah açıcı bir saç rengine kavuştum. Kabul ediyorum; birbirinden güzel renkler arasında seçim yapmak çok zordu ama bence sonbaharın favori saç rengini buldum!
Sen de sonbahara damgasını vuracak yepyeni bir saç rengine kavuşmak istiyorsan sorumu cevaplayarak hediye kazanmaya hazır ol!
#SaçınınTercihi PURE COLOR’ın birbirinden tatlı 15 rengi arasında bu sonbaharın favorisi sence hangisi?
Hemen, PURE COLOR’ın birbirinden iştah açıcı 15 renginden “bu sonbaharın favori rengi” dediğini nedeniyle ve #SaçınınTercihi etiketiyle birlikte belirt, Saç Boyama Fenomenleri ile birlikte seçeceğimiz en yaratıcı 8 görüşten biri seninki olsun ve “bu sonbaharın favori rengi” dediğin PURE COLOR’ı kazan!

İlk olarak ben başlıyorum, benim favorim: Tarçınlı Kek! İçimi ısıtan tatlı mı tatlı rengiyle kalbimi çalmayı başardı! Kızgın kumlardan bile yakıcı rengiyle sonbahara çok yakıştığını düşünüyorum. Saçlarımı boyadığım anda sonbahar modum zirveye çıktı; “İyi ki bu rengi seçmişim” diyorum. 😍 #SaçınınTercihi ile sonbahara ayak uydurma vakti!

PURE COLOR ile sonbahara renk katmak artık çok kolay! 😍
Sonbaharın nabzını tutan müthiş parlak saç rengine kavuşmak istiyorsan, hadi hemen sen de görüşünü paylaş!
@El_miram04
@redflowers008
@sizzlly
@Marmaletta
@kalpsiz-melek
@OjeliKadın
@Edameda06
@Alaçatı_mavisi
Hepinize çok tebrikler 👏👏
En İyi Görüş