Nasıl olur?

Selamlar 💜 Beyaz tenli biri olarak ne tür renk yüzünün canlı ve daha net ortaya çıkacağını ve seni "Schwarzkopf Pure Color 1.4 Siyah Üzüm Reçeli" ürününü tanıştırmaya geldim :)
🌼 Beyaz tenli kişilere yakışacak saç renkleri

🌼 Beyaz tenli kişilere kesinlikle siyahımsı mavi tonları çok yakıștırıyorum. Yüzü daha canlı ve parlak göstertiyor. Tabi bu seçim elbette kişiye kalmış bir durum. Sen nasıl mutlu hissedeceksen kendini o şekilde ilerlemelisin. Daha önce "Pure Color" ile tanışma fırsatı buldunmu? Seni harika bir ürün ile tanıştırmak istiyorum 😇
🌟 Schwarzkopf Pure Color 1.4 Siyah Üzüm Reçeli

🌟 Schwarzkopf Pure Color 1.4 Siyah Üzüm Reçeli 🍇 bende beyaz tenliyim ve yüzümün daha belirgin, canlı durması açısından severek kullandığım bir ürün. Biliyorsun biz bayanlar akma, damlama gibi problemler yaşıyoruz. Özellikle ben başka bir boya kullanırken, akma ve damlamadan çok sikayetci biriydim. Gece uyuduğumda maalesef yastığıma bir bez koyardım renk geçmesin diye. Ama șu an boyadığım anda herhangi bir akma, damlama meydana gelmedi hatta ben ilk defa yastığıma boya geçmeyen bir ürün ile tanıştım. Eee vakit kaybetmeden bakalım içeriği nasılmıș? Hangi renkler varmış onada bir göz atalım.
🌟 Schwarzkopf Pure Color

🌟 15 farklı renk ile istediğin rengi kolayca bulabilirsin. Çikolatalı sufle, vișneli turta, bal badem gibi sevimli aşık edecek isimleri var 😇😇 içeriğinde "Aleo vera, kaktüs ve aquaxyl" özleri ile saçların sahip olması gereken neme doyacak. %100 beyaz kapatıcı özelliğine sahiptir. "Jojoba yağı" içeren bakım kremi sayesinde saçlarında parlak ve canlı görünüm elde edeceksin. Saçının seçme şansı olsaydı O'nu tercih ederdi #SaçınınTercihi 💙
Cevap
11Cevap
açık renkler yap tenin ortaya çıksn siyah basmış... ayrıca koyu giyinme
Beyaz tene turuncu ve kızıl çok yakışıyor
Bana aşırı seksi geliyor
Tavsiye ederim
Bence kestane rengi falan yap beybi. Doğal rengi olsun.Çok siyah olunca yaşlı gösteriyor bayanları
Siyah bayağı yakışmış
Bana Göre Bence böyle Gayet Güzelsin :)
Koyu kumral gider sana
Bütün renk yakışır beyaza
üçünüzde harikasınız
Bu yakışmış
Sarı yakışır
evlimisin
Kızıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?