Saç Bakım Güzellikleriyle herkesi büyüleyen hangi sarışın ünlü sence daha güzel? CoffeeHeaven Takip Et FenomenYoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Ben Blake Lively diyorum <3 Bu güzel 4lüden hangisi sizce daha güzel. Gigi Hadid Blake Lively Emma Stone Hailey Baldwin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güzellikleriyle herkesi büyüleyen hangi sarışın ünlü sence daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 945 cevap paylaştı. Emma stone bence çok hoş ve güzel kadın gadası 0 0 Yorumla
єгเєภє Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Shakira kadının seksapalitesi çok yüksek :/49.media.tumblr.com/.../...uwWCvO1s3g3ago1_500.gif 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gigi Hadidin farklı bir güzelliği var. Diğerlerinden daha çok dikkatimi çeker. O yüzden onu seçtim. 0 0 Yorumla
Türk_Erkeği20 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl Bu erkekler gögüs seviyor galiba 3 nünde gögüs dekoltesi meydanda kate upton diyorum :D bazen boşluğa düşerim hemen aklıma kate uptonun cicikleri gelir :D 'Ahmet kural' temsili :D 0 0 Yorumla
unnamed_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Yemin ederim hiçbiri guzel degil bı banamı oyle geldi? :/ 2 5 Yorumla Beyniimtokk +1 yıl Buldun da bunadın jsjsj Yorumla _Mysterious_Girl_ +1 yıl @Beyniimtokk herkes sarışın sevecek diye bir şey yok sarışınlar elit insanda biz koyu saçlılar 2. sınıf insan mıyız :) Yorumla _Mysterious_Girl_ +1 yıl banada güzel gelmedi ben koyu saçlı insanları daha çok beğeniyorum :) Yorumla Beyniimtokk +1 yıl @_Mysterious_Girl_ kız ben öyle bişiy mi dedim espri yaptım sadece 😊 Yorumla _Mysterious_Girl_ +1 yıl @Beyniimtokk pekiyy :)) Yorumla
Hammerhead Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Memelerine göre insan sıralamam. Güzellik bakımından dersen farklı güzellikleri yok 1 0 Yorumla
Jesia Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sarısınında esmerinde vs. hepsinin Guzelide var çirkinide. Benim sevdigim siyah sac kaş göz, beyaz ten. Ama bu fotolarda Sarısın.. 👍 0 0 Yorumla
sosislihıyar Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Kızıl herzaman tercihimdir. Hele birde siyah kırmızı kombin varsa... 1 1 Yorumla cansuelmas98 +1 yıl müthiş Yorumla
GotikPanzer Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl fark etmez diyeceğimde şimdi kızılı görünce vazgeçtim bir an <3 1 1 Yorumla cansuelmas98 +1 yıl kızıl efsanee Yorumla
RealistWoman Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Emma Stone şıklardan en iyisi ama bir Scarlett değil tabii. 1 0 Yorumla
Mavialev71 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Resimde ki kızıl çöp ama kızıl saçlı kızlara zaafım var çok güzeller kalanı çöp😍 1 0 Yorumla
Kırmızısapkalıkiz344 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Sarışın lar hep itici gelmiştir gözüme Ama gigi hadid çok hoş 🙃 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Niye itici gelir? Yorumla
nuricandede Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl gögüs olarak ortadakini çok severim ama kadın olarak üstüne hayranımdır :) son fotodakide sadece cinsellik düşünebilirim :) 0 0 Yorumla
crazyymann34 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl e) hiçbiri.ben esmer kara kaşlı, kara gözlü seviyom. 0 0 Yorumla
desilover Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl caranın ateistleri imana getirmek, dindarları dinden çıkarmak gibi bir özelliği var. çoğh güzel. 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl bunların 3 unude istiyorum :D dondurmayı karısık severim ben :) 1 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Esmer olan yatakta partnerinin kemiklerinde ilik milik bırakmaz kurutur alimallah 0 0 Yorumla
alssss1 Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Burdaki kızıl kızıl değil bu. bildiğin bordo bide nasil bir kiz bu gercek kızıl renk olsa tabikide kızıl 1 2 Yorumla cansuelmas98 +1 yıl buda iyi ama bence Yorumla alssss1 +1 yıl Bence çok kötü. midemi bulandırdı doğal olmalı insan biraz bu ne ya Yorumla
CaucassiAn Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Resimdekilerin hepsi ateş. Seçim zor :PAma Always Beyaz ten üzerine artık hangi saç renk olursa :D 1 2 Yorumla cansuelmas98 +1 yıl kesin Yorumla CaucassiAn +1 yıl dimi bence de çok kesin Yorumla
senibulazagim Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl kate in vicudunun fotolar yayinlandiktan sonra damizlik inek gibi oldugunu gordum ve butun sempatimi kaybeeti oyuzden3-1-2 :( 1 0 Yorumla
Zodix Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl sarı ve siyahı aynı kafada görmeye tahammülüm yok, soruna cevap vermeyeceğim. 0 0 Yorumla
Able_ Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sırasıyla Kızıl, esmer, sarışın olması gerekırken kızıl gögüsler ben slıkonum dıye bagırıyor aşırı ıtıcı o yuzden onu listenın sonuna alıyorum 1 1 Yorumla cansuelmas98 +1 yıl bence de liste bu. Yorumla
alevlituruncu Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl bu resimlerden sarışın olan ama normelde orjinal kızıl severim çakma değil 1 2 Yorumla cansuelmas98 +1 yıl bu kızıl da müthiş ama Yorumla alevlituruncu +1 yıl fazla oynanmış göğüsler bile gerçek değil ben sevmedim.. cdn.acidcow.com/pics/20111109/red_hair_52.jpg bu kızıl daha güzel Yorumla
KblyC Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Taylor Swift in daha farklı bir çekicilik ve tatlıgı var arkadaş 0 0 Yorumla
paparapipiri Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kızıl esmer sarı. Normalde sarı severim ama bu kızılın füzeler bir başka. Esmer de emily zaten kurutur adamı. Kate de uçurur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Taylo kim köpek yav :/ Neresi çekici güzel bu kadının.Avril efsanedir. 2 0 Yorumla
Apyim Takip Et Xper 3 Yaş: 48 +1 yıl Tatlim tatlı mükemmel bir bayan ben onu çok seviyorum. 0 0 Yorumla
be_water_my_friend Takip Et Xper 2 Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl kate upton ve charlotte mckinney 0 0 Yorumla
justice_94 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl of of of fotolara bak :D 1 2 Yorumla cansuelmas98 +1 yıl efsane :D Yorumla justice_94 +1 yıl esmer olanı beğenmedim. başka esmer bulamadın mı :D Yorumla
korkakishot Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Taylor tabiki. Tatlı mı tatlı birisi. 0 1 Yorumla Troubleman +1 yıl Taylor Swift güzeldir ama çekicilikte Avril olamaz :) Yorumla
sallem Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kizil tabiki de ya yimede yaninda yat 1 1 Yorumla cansuelmas98 +1 yıl hahhaha Yorumla
elinadami Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl sarı-kızıl-esmerkızıl abla kim bu arada :) 1 2 Yorumla cansuelmas98 +1 yıl tanımıyorum onu işte :D Yorumla elinadami +1 yıl dur bakıyım görseli bir aratayım ben :D Yorumla
Prenns Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl fotoları boşver sen daha güzelsin onlardan ;) 1 1 Yorumla cansuelmas98 +1 yıl tşkler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Emma stone bence çok hoş ve güzel kadın gadası
Shakira kadının seksapalitesi çok yüksek :/
49.media.tumblr.com/.../...uwWCvO1s3g3ago1_500.gif
Gigi Hadidin farklı bir güzelliği var. Diğerlerinden daha çok dikkatimi çeker. O yüzden onu seçtim.
Bu erkekler gögüs seviyor galiba 3 nünde gögüs dekoltesi meydanda kate upton diyorum :D bazen boşluğa düşerim hemen aklıma kate uptonun cicikleri gelir :D 'Ahmet kural' temsili :D
Yemin ederim hiçbiri guzel degil bı banamı oyle geldi? :/
Buldun da bunadın jsjsj
@Beyniimtokk herkes sarışın sevecek diye bir şey yok sarışınlar elit insanda biz koyu saçlılar 2. sınıf insan mıyız :)
banada güzel gelmedi ben koyu saçlı insanları daha çok beğeniyorum :)
@_Mysterious_Girl_ kız ben öyle bişiy mi dedim espri yaptım sadece 😊
@Beyniimtokk pekiyy :))
Memelerine göre insan sıralamam. Güzellik bakımından dersen farklı güzellikleri yok
Sarısınında esmerinde vs. hepsinin Guzelide var çirkinide. Benim sevdigim siyah sac kaş göz, beyaz ten. Ama bu fotolarda Sarısın.. 👍
Kızıl herzaman tercihimdir. Hele birde siyah kırmızı kombin varsa...
müthiş
fark etmez diyeceğimde şimdi kızılı görünce vazgeçtim bir an <3
kızıl efsanee
Emma Stone şıklardan en iyisi ama bir Scarlett değil tabii.
Resimde ki kızıl çöp ama kızıl saçlı kızlara zaafım var çok güzeller kalanı çöp😍
Sarışın lar hep itici gelmiştir gözüme Ama gigi hadid çok hoş 🙃
Niye itici gelir?
gögüs olarak ortadakini çok severim
ama kadın olarak üstüne hayranımdır :)
son fotodakide sadece cinsellik düşünebilirim :)
e) hiçbiri.
ben esmer kara kaşlı, kara gözlü seviyom.
caranın ateistleri imana getirmek, dindarları dinden çıkarmak gibi bir özelliği var. çoğh güzel.
bunların 3 unude istiyorum :D dondurmayı karısık severim ben :)
Esmer olan yatakta partnerinin kemiklerinde ilik milik bırakmaz kurutur alimallah
Burdaki kızıl kızıl değil bu. bildiğin bordo bide nasil bir kiz bu gercek kızıl renk olsa tabikide kızıl
buda iyi ama bence
Bence çok kötü. midemi bulandırdı doğal olmalı insan biraz bu ne ya
Resimdekilerin hepsi ateş. Seçim zor :P
Ama Always Beyaz ten üzerine artık hangi saç renk olursa :D
kesin
dimi bence de çok kesin
kate in vicudunun fotolar yayinlandiktan sonra damizlik inek gibi oldugunu gordum ve butun sempatimi kaybeeti oyuzden
3-1-2 :(
sarı ve siyahı aynı kafada görmeye tahammülüm yok, soruna cevap vermeyeceğim.
Sırasıyla Kızıl, esmer, sarışın olması gerekırken kızıl gögüsler ben slıkonum dıye bagırıyor aşırı ıtıcı o yuzden onu listenın sonuna alıyorum
bence de liste bu.
Taylor swift hep frikik veriyor vermese iyi kız aslinda
bu resimlerden sarışın olan ama normelde orjinal kızıl severim çakma değil
bu kızıl da müthiş ama
fazla oynanmış göğüsler bile gerçek değil ben sevmedim..
cdn.acidcow.com/pics/20111109/red_hair_52.jpg bu kızıl daha güzel
Taylor Swift in daha farklı bir çekicilik ve tatlıgı var arkadaş
Kızıl esmer sarı. Normalde sarı severim ama bu kızılın füzeler bir başka. Esmer de emily zaten kurutur adamı. Kate de uçurur.
Taylo kim köpek yav :/ Neresi çekici güzel bu kadının.
Avril efsanedir.
Tatlim tatlı mükemmel bir bayan ben onu çok seviyorum.
Gigi Hadid😍
Emma aşırı tatlı görünüyor.
Fak etmez zeki olsun yeter
ooooawfdsfsd çok iyiler fdg
Emma stone gavet iyi.
Ah Gigi limonlu kekim
Margot Robbie nerede?
kate upton ve charlotte mckinney
of of of fotolara bak :D
efsane :D
esmer olanı beğenmedim. başka esmer bulamadın mı :D
Taylor tabiki. Tatlı mı tatlı birisi.
Taylor Swift güzeldir ama çekicilikte Avril olamaz :)
Kizil tabiki de ya yimede yaninda yat
hahhaha
Adele bitiriyor beni.
Dogerlerıne nazaran daha tatlı duruyo
sarı-kızıl-esmer
kızıl abla kim bu arada :)
tanımıyorum onu işte :D
dur bakıyım görseli bir aratayım ben :D
Hiçbiri. scarlett çekici
Neyi sıralıyoz ya 😕😕
Kızıl esmer sarı offf
Kızıl çok fenaaaaaaa 😂
Üçüde birbirinden harika ama kızıl bir başka:)
Kizil cok fena s k c i
büyük gügüs sevmem sarı esmer farketmez
fotoları boşver sen daha güzelsin onlardan ;)
tşkler
O kızıl bu dünyadan olamaz😂
Kızıl birinci olur Harun abi
Emma bence.
Önce kızıl sonra sarı
ne verelım abıme der gıbı
Sarışın
Esmer
Hailey
Hiçbiri güzel değil.
Gigi Hadid 🌺
Gigi insan mısın bee