Alışılmamış saç renklerine sahip insanlar genelde toplum tarafından aykırı olarak karşılanabiliyorlar. Son yıllarda rengarenk saçlar moda oldu. Pembeler, maviler, yeşiller... Siz saçı pembe bir insan gördüğünüzde bunu yadırgıyor musunuz? Sizce renkli saçlara sahip kızlar aykırı mı?
evet kesinlikle aykırı tipler
hayır, aykırı değiller
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Renkli saçlara sahip kızları aykırı tipler olarak görüyor musunuz?
Benim açımdan problem yok, aykırı da bulmuyorum. İnsanlar bazen arayış içinde olabiliyor, sıradanlıktan sıkılabiliyorlar. Kendini o şekilde daha mutlu ve huzurlu hissediyorsa, bende şahsen desteklerim... Ayrıca bazı değişik deneyimler, olumsuz durumların da önüne geçebilir...
kişiye göredir amaç. Kimi cesaretli olduğunu göstermek ister kimi ise sadece kendi için boyatır. Ben kendi için boyatanlardanım ve insanların ne düşündüğü gerçekten umrumda değil, olsaydı boyatmazdım. Aykırı olmak ya da olmamak da kişinin amacı içerisinde.. Siyah nasıl bir saç rengi ise, ne çoğu kişi alışılmış renklere (siyah, kahve, sarı) boyatabiliyorsa, bende maviye boyattım. Bu cesaret göstergesi değildir bence..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Stratejist biri olduğumdan; istediği ilgiyi alamayan bir kadın olarak, onları kolay hedef olarak görüyorum.
Ama şu noktaya dikkat; bazıları o tarza gerçekten sahiptir ve onu taşır. Onun doğalı odur. O zaman öyle görünmez tabiki.
Ama normalde yakışmadığı halde ve yakışmaması kişisel bir bakış açısından değil gayet bariz olduğu halde yapanlar bence ilgi avcısı ve ilgiye muhtaç oluyorlar.
Hayır ne alakası var ki? tabi ki cahil insanlar alışmış küpesine göre dövmesine göre saç rengine göre kıyafetine göre yargılamayı. şahsen bir kızın saç rengi değişikse sadece sevdiği için öyledir her hangi bir şey düşünmem başka
Bazen çok çekici olabiliyor. Genelde en itici bulduğum şeylerden biri. Ama sınıfta biri vardı.. öyle bir dikkatimi çekiyorduki, 2 yıl görüştük sürekli 😉 o denli yani normalde bir süre geceleri beraber geçirip bir daha görüşmezdim. O nedense böyle hoşuma gitmişti.
Aykırı değiller ancak şöyle birşey var, insanoğlunun doğasında, alışılmışın dışına çıkıldığında bunu kolay kolay yadırgıyamamak var. Cilt ile ilgili birçok rahatsızlık olduğunu örneğin, Vitiligo, Albino gibi. Nasıl bunlar insana aykırı gelmiyor ise renkli saçlarda aykırı gelmemeli diye düşünüyorum. Tamam renkli saç belki tercih meselesi, hastalık değil ama sonuçta ikisi de dış görünüş. Renkler ve zevkler tartışılamaz. 😸👍🏻
Ben guzel degilim ve bunun sorun edilmesinden yoruldum gittigim biryerde asaglaniyorum ya da kucuk dusuruluyorum yasadigim bu donemde yeni birsey kesfettim. Makyaj makyaj ve makyaj Makyaj yapisimi gelistirdikten sonra liseye 3 gecmistim ve orada biriyle tanistim cok yakisikli biriyle once onunla arkadas oldum sonra sevgili hersey cok hizliydi anlamadim ama onu delicesine seviyordum oda beni , ama gercek yuzumu gormesi gerekti o gun ayrilmamamiz icin dualar ettim ama cesarettim yok ne yapacagim nasil soyleyecegim yardimci olur musunuz lutfen?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aykırılık saçta değil akılda karakterde ruhta olur. Toplum özellikle de yaşlılar aykırı olarak görebilir ama bence aykırı görünmeye çalışan tipler sadece. Aykırı olmak o kadar kolay değildir beraberinde yalnızlığı dışlanmışlığı sevilmemişliği kıskanılmayı yanlış anlaşılmayı anlaşılamamayı getirir. Mesela bu ortamda dürüst ilkeli namuslu iyi ve karakterli olmak başlı başına aykırılıktır bence.
Renkli saçlar artık o kadar da dikkat çekmiyor normalleşti en fazla ne kadar kötü işçilik saç mahvolmuş falan dıyorsun bazısına da çok yakışıyor ya ne hoş olmuş dıyorsun bu kadar saç rengiyle marjinal olunacak zamanlar geçti böyle aykırı olunmaz 😂😂
Bazısında çok farklı çok hoş oluyor değişik bir hava katıyor gözlerini alamıyor, ama bazılarına hiç yakışmıyor bildiğin sokak ortasında arabalara yanaşan s. rt. klere ve travestilere benziyorlar aynı😄 birazda giyim şekli önemli tabiki
Renkli saçlar bazı kadınlara çok yakışsa dahi yinede bir kadını dişilikten uzaklaştırıyor.. Asi ve rock dinleyen bir bayan tipine dönüşüyorlar.. hiphop müzik grubundan fırlamış duruyorlar.. Kadın dediğin naif alımlı ve seksi olmalı..
Tanıdığım hiçbir renkli saçlı aykırı değildi. Böyle tarz arayışları cesaret, kişilik gerektirir ve sorunlu karakter sahibi insanlar bunlarla uğraşamaz.
yok be kimse beni anlamiyo demem asla kimsenin beni anlamasını beklemiyorum herkes farklı yasantilar farklı tecrübeler içerisinde farklı insanlarla beraber beni anlamıyorlar demek çok sacma geliyo herkes anlicaksa beni ne degerim kaldı de mi
Hayır aykırı olmakla ilgili bir durum değil bence, insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle olmalı ki bazı kızlara farklı renkler cidden iyi gidiyor