Gri ombre yapmak için gittiğim kuaför saçlarımı sarı yaptı resmen. En azından açılmış olduğu için ben evde kendim boyamak istiyorum. En iyi gri boya hangisi, evde en iyi sonucu hangi boya ile alırım? Loreal gri saç boyasını deneyen var mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gri ombre yapmak için gittiğim kuaför saçlarımı sarı yaptı resmen. En azından açılmış olduğu için ben evde kendim boyamak istiyorum. En iyi gri boya hangisi, evde en iyi sonucu hangi boya ile alırım? Loreal gri saç boyasını deneyen var mı?

Gri saç son zamanlarda çok moda ancak rengi tutturmak çok zor oluyor. :/ Bir de koyu renklere sahipsen tam çıldırmalık. :D Loreal gri saç boyası hakkında bildiklerimi ve bulduklarımı senin için yazıyorum. :)
L'Oréal'in gri saç boyası, özellikle son yıllarda popüler hale gelen gümüş veya metallik saç trendini yakalamak isteyenler tercih ediyor. L'Oréal, gri tonlarında farklı seçenekler sunuyor. Bazıları daha koyu ve soğuk tonlar iken, bazıları ise daha açık ve parlak gümüş tonlar.
L'Oréal'in gri saç boyası, doğru uygulandığında ve iyi bakımla etkileyici ve modern bir görünüm sağlar. Ancak, gri tonunun elde edilmesi ve korunması konusunda dikkatli olmak gerek.
Loreal gri saç boyası kullananlar genelde üründen memnun olduklarını söylemişler. Ancak, bazı kullanıcılar boyanın bekledikleri kadar gri tonunu vermediğini, özellikle koyu saçlarda rengin tam oturmadığını söylemişler.
Diğer yandan, bazı kullanıcılar boyanın beklenen gri tonu yerine daha koyu veya farklı bir ton elde ettiklerinden bahsetmişler, bu yüzden istenilen sonucun alınabilmesi için saçın doğal rengi ve uygulama süresi gibi faktörler önemli.

Gri tonları, saçta soğuk ve metalik bir etki yaratır. Gri tonları, özellikle saçın açılmış olması durumunda daha net ve belirgin bir şekilde kendini gösterir. Saçın doğal renginden ne kadar açık olursa, elde edilen gri ton da o kadar belirgin ve parlak olur.
İlk boyamada, saçta canlı ve parlak bir gri elde edilebilir. Ancak, zamanla bu parlaklık matlaşabilir, bu yüzden uygun bakım ürünleri kullanmak önemli. Boyadım bitti yok yani. :D
Loreal bu işin piri ama renk konusunda bilgim yok
Cevap
5Cevap
Tatlım evde hiç boyamadigim için marka söyleyemicem ama gri çok çabuk akiyor akinca da yeşilleniyor. Haberin olsun yani tatlım
Hadi ya
İvit
Kız sen bal misin
İvit 😋.
😂😂❤️
🖤🖤🖤🖤
Hep palette kullandım ama titanyum gri benim rengim
Nasıl bı sonuç aldınız ve saçlarınız hangi renkti
Açtım 1ay kadar açıcı kullandım. Sonra boyadım. Sevdim bana yakıştı. Biraz bakım yapmam gerekti boyadan sonra tabi
Saçlarım kahverengi
Nasıl bı sonuç aldinuz
Güzeldi. Tek sıkıntı rengin çok kalmaması. Diğer renklere göre daha az kalıyor
Ne kadar sürede akti
1 ay zor dayandı. Sürekli boyadım. Sonra bakıra geçtim tekrar. Bakır saçımda 3 ay kalır saçım kolay uzamadığı için
Ayda bir gri yapınca sıkıntı oluyor mu peki saç yıpranıyor mu?
Evet malesef
Çok teşekkürler gene de bı deniyim
Güzel bir değişiklik oluyor 😊
Çok teşekkürler 😊
Rica ederim efendim 💋
Palette güzel markadir güvenebilirsin
Marlbora'nın çok güzel.
Bu benim rengim 😊
Parlem3nthddjdjdj ya da spreystar
Pakette güzeldir:)
Palette*
Loreal iyi ya palette falan da