Saç Bakım Evde sarı saçları mı elde etmek daha zor, bakır saçları mı? nüktelidilber Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisini elde etmek daha zordur sizce? Sarı tonlarını mı, bakır tonlarını mı? Evde sarı saçları mı elde etmek daha zor, bakır saçları mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BananeBeeğğ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl sarı kolay da ben evde kızıl yapmaya çalıştım olmadı koştum kuaföre o yaptı kurtardı beni dkfkdjdjd 0 0 Yorumla
sinemkara11 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Saçlarımı bakıra boyadım geçen ve dipleei cok açık kaldı yine boyucam diplere en son mu sürmeliyim 0 1 Yorumla tatlibelaly +1 yıl Evet dipler daha hızlı ısınıyor rengi açılıyor derriye yakın oldugundan Yorumla
Jesusbaby Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Eğer saçlara açılma işlemi olacaksa ikisini de elde edemezler. 0 0 Yorumla
tatlibelaly Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Sarı sanırım çünkü yanma kopma ihtimali daha çok rengi tutturmak zor bakır daha kolay açmadan bile rengi tutturabilirsin iki kere boyamadan sonra renk oturuyor saçım koyu kahve 1 0 Yorumla
AkınYalcın Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl İkisi içinde zor beyaz olasıya kadar açılması lazım saçın boya tutması için kızıl sarıya göre daha çok akıyo ama sarıya mavi şampuan yap geç😊 0 0 Yorumla
Marshymallow Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl benim genelde favorim sıcak bakır kızılı kesinlikle elde etmek cok zor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sarı kolay da ben evde kızıl yapmaya çalıştım olmadı koştum kuaföre o yaptı kurtardı beni dkfkdjdjd
Saçlarımı bakıra boyadım geçen ve dipleei cok açık kaldı yine boyucam diplere en son mu sürmeliyim
Evet dipler daha hızlı ısınıyor rengi açılıyor derriye yakın oldugundan
Eğer saçlara açılma işlemi olacaksa ikisini de elde edemezler.
Sarı sanırım çünkü yanma kopma ihtimali daha çok rengi tutturmak zor bakır daha kolay açmadan bile rengi tutturabilirsin iki kere boyamadan sonra renk oturuyor saçım koyu kahve
İkisi içinde zor beyaz olasıya kadar açılması lazım saçın boya tutması için kızıl sarıya göre daha çok akıyo ama sarıya mavi şampuan yap geç😊
benim genelde favorim sıcak bakır kızılı kesinlikle elde etmek cok zor
Kesinlikle bakır bilinen bir gerçek
Sarı net
Ikisi de zor değil.
Bakır saç hurdaya verirsin daha iyi
Sarı saçlar.
Bakır tonları.
Bakır
Sarı saç
Bakıt
Bakır tabiki
Bakır saçları