Saç Bakım Sarı saçlılara mı kakül daha çok yakışıyor, siyah saçlılara mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sarışınlar mı kakül kesince daha havali yoksa esmerler mi? Sarı saç Esmer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Anket Sarı saçlılara mı kakül daha çok yakışıyor, siyah saçlılara mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Saç rengine göre değil de yüz ve alın şekline göre yakışıyor 0 0 Yorumla
byymght Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl esmerlere perçem çok yakışır 0 16 Yorumla nsnnsns +1 yıl Diyorumki ahlaksiligin yasi olmaz Yorumla byymght +1 yıl ne alaka aw Yorumla nsnnsns +1 yıl Kadin adet olmadim diyor yani seks yapmis zina yapmis ahlaksizlik bu anladin mi kardesim Yorumla byymght +1 yıl sana ne onun hayatından? Yorumla byymght +1 yıl belki müslüman değil? Yorumla nsnnsns +1 yıl Fark etmez halkin cogunlugu musluman olan yerde yinede boyle yapamaz Toplumda yeri yok Yorumla nsnnsns +1 yıl Niye sende mi yapiyorsun bu kdr karsi ciktigina gore sende mi yedin onun gbi hic sasirmadim nedense Yorumla byymght +1 yıl of ne anlatıyon gece gece hiç m. ö 2000 mağara adamıyla uğraşamam gerçekten hadi iyi geceler Yorumla nsnnsns +1 yıl Magara adami degil islam bu ben ateisttim fakat merak ettim yaptin mi sen Yorumla nsnnsns +1 yıl Heyy Yorumla byymght +1 yıl sana ne Yorumla nsnnsns +1 yıl Yaptin mi dedim sorumada cvp yaz ayrica soru sordum Yorumla byymght +1 yıl yazmiyorum bak isine Yorumla nsnnsns +1 yıl Hey dm at hic degilse Yorumla nsnnsns +1 yıl Yazik sana Yorumla byymght +1 yıl apt4l mısın ya terslediğim halde özel hayatımla c1nsel hayatımla ilgili sorular sorup bi de dm çağırıyosun tersleyince de ben suçlu oluyorum : D komikmiş Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. Kumrallara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Saç rengine göre değil de yüz ve alın şekline göre yakışıyor
Bence sarışınlar daha havalı.
Siyah dedim
esmerlere perçem çok yakışır
Diyorumki ahlaksiligin yasi olmaz
ne alaka aw
Kadin adet olmadim diyor yani seks yapmis zina yapmis ahlaksizlik bu anladin mi kardesim
sana ne onun hayatından?
belki müslüman değil?
Fark etmez halkin cogunlugu musluman olan yerde yinede boyle yapamaz
Toplumda yeri yok
Niye sende mi yapiyorsun bu kdr karsi ciktigina gore sende mi yedin onun gbi hic sasirmadim nedense
of ne anlatıyon gece gece hiç m. ö 2000 mağara adamıyla uğraşamam gerçekten hadi iyi geceler
Magara adami degil islam bu ben ateisttim fakat merak ettim yaptin mi sen
Heyy
sana ne
Yaptin mi dedim sorumada cvp yaz ayrica soru sordum
yazmiyorum bak isine
Hey dm at hic degilse
Yazik sana
apt4l mısın ya terslediğim halde özel hayatımla c1nsel hayatımla ilgili sorular sorup bi de dm çağırıyosun tersleyince de ben suçlu oluyorum : D komikmiş
Esmerlere
Kakül herkese yakışıyor
Siyah
Siyah
Kumrallara