Güzellik & Bakım Siyah saç mı yoksa sarı saç mı daha çekici duruyor? meduxaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Siyahın asaletinden vazgeçemiyorum ama bazen sarıya dönmekte istiyorum Siyah saç mı yoksa sarı saç mı daha çekici duruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence sarı saç daha çekici 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 755 cevap paylaştı. Siyah saç. Sarı çekici gelmiyor bana kızıl ondan daha iyi. 2 5 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Diziye göz attın mı? Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Evet hoşuma gitti Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Kaçıncı bölümdesin Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl 3. bölüme geldim Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Keyifli seyirler dilerim bol bol tadını cikart Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı. Alttaki sarışın değil zaten... :) İster kumral, ister kızıl , isterse sarışın olsun! Esmerin güzelliği hep bir adım öndedir benim için :) 1 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı. Amman diyim yapma siyahın aseleti o derinden gelen dikkat çekiciligi varken sarı da neymiş 0 0 Yorumla
edaa0000 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Değişir ama bence ombre ya da balyaj tarzları çok hoş duruyor 0 0 Yorumla
Neolmusyani8 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Beyaz tenliyim saçım siyah ama hiç yakışmıyor bana. Ombreliyken herkes doğal sarışın sanıyor sarıdan devam ben.. 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10ツ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kızılı daha çok seviyorum ama seçenekler de olmadığı için siyah diyorum. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İkiside siyah ve sarı karışımı olsun ondan 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Sarı saç daha iyi. 0 0 Yorumla
BanuAnka Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Siyahh 0 2 Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Daha asil değil mi Yorumla BanuAnka +1 yıl Kesinlikle evet ve beyaz tenliyse ask olunur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence sarı saç daha çekici
Siyah saç. Sarı çekici gelmiyor bana kızıl ondan daha iyi.
Diziye göz attın mı?
Evet hoşuma gitti
Kaçıncı bölümdesin
3. bölüme geldim
Keyifli seyirler dilerim bol bol tadını cikart
Alttaki sarışın değil zaten... :) İster kumral, ister kızıl , isterse sarışın olsun! Esmerin güzelliği hep bir adım öndedir benim için :)
Amman diyim yapma siyahın aseleti o derinden gelen dikkat çekiciligi varken sarı da neymiş
Değişir ama bence ombre ya da balyaj tarzları çok hoş duruyor
Beyaz tenliyim saçım siyah ama hiç yakışmıyor bana. Ombreliyken herkes doğal sarışın sanıyor sarıdan devam ben..
Kızılı daha çok seviyorum ama seçenekler de olmadığı için siyah diyorum.
İkiside siyah ve sarı karışımı olsun ondan
Güzele hepsi yerinde durur 😄
Yüz tipine göre değişir bu
Sarı saç daha iyi.
Siyah saç
Tene göre bir şey o
Siyah saç
Tenine göre değişir
İkiside güzel dene sırası ile
Kumral
Siyahh
Daha asil değil mi