Kızıl
Sarışın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

ilk saçını sarışın kullan sonra istersen kızıl kullanırsın. kızıllar açık tenlere yakışıyor ama açık tenler yazın kızarıyor, doğal kızıllar da bu durum kötü olmuyor ama sonradan olanlarda sorun olabiliyor. kızıldan sarışına dönmek zor , sarışınlıktan kızıla dönmek daha kolay
kızıl herzaman güzeldir erkekte etkiler ateş imgeler..
ama kızlar kadınlar arasında kızılın adını çıkarmış bu garı milleti neymiş yaşlı işimiymiş de bilmem ne sanırım kızıldan prim yapan ablalar o lafı çıkarmış bunlara sokmuş akıllarına halbuki bir kadın kızıl yapsın sokaga çıksın bir denesin bak erkeklerin hayvansı yiyişlerine nasıl maruz kalıyor o ilgiyi bir görsün..
Cevap
8Cevap
Böyle bir tercih yapmak saçma olur,çünki kişinin cilt rengine yüz hatlarına göre değişir, göreceli yani. Mesela bana kızılın her tonu gitmiyor, ama bal köpüğü çok iyi gidiyor. Koyu kızılda çok yakışıyor. Bazen yolda bir hatun görüyorum kızıl saçlı o kadar yakışmış ki kız halimle allah sahibine bağışlasın diyorum. Bazende sarışın ya da simsiyah saçlı birini görüyorum oda bariz çok yakışmış, kişinin yüzüne göre değişiyor bence. Tercih yapamıcam. Kızılın eksi yönü çabuk akması, sarının da eksi yönü saçı aşırı kırması yıpratması. ikisini de denedim.
İlgim hep sarışın mavi gözlü kızlardadır. Esmerler ve kızıllar biraz itici geliyor.
Sanki sarıların saçı daima çiçek, ağzı çilek kokuyor. Sanki hiç tüylenme olmuyor. O yüzlerindeki tatlılık ve güzellik... Fotoğraftaki kadın da son derece çekici.
sarışın kızıllar basit geliyor bir ara sarı saçlarımı boyamayı düşündüm ama çok koyu itici geliyor bana..
kızıl saç türk kızını rus gorunumlu yapar ve çekici kılar
sarışın saçlılar her zaman tercihim
Guzellik mi cirkinlik mi
Havuz basinda mankenlik mi
Sarı güzel ama kızıl bambaşka birşey
sana kızıl daha mı hoş geliyor
Bu aralar öyle :)))
Kızıllık
sarışından daha mı güzel kızıl saç yani
Kızıllık kazanır...
neden ise kızıl kızlara karşı bir zafım var ya
Kızıllık.