sarışınlar: aptal olur derler bilmem ne kadar dogru esmerler: esmerim zaten esmer istemiyom kızıl: kırmızı rengi pek hoşuma gidmiyo kumral: pek tarzım değil Elimiz de başka hangi modellerimizden var acaba? :) şaka maka da önemli olan güvenilir ve samimi olmasıdır gerisi teferruat :)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Resimdeki görsellerde sarışın daha güzel duruyor ama kızıl saç için çok güzel bir yüz renkli göz ve bembeyaz bin ten gerekiyor ha birde kuaförde geçirmek için bolca zaman o yüzden sarışın olmak daha iyidir. Kuaförümün sözleri "Eğer kızıla bir kere bulaşırsan devamı gelir ayda bir saçını boyatmak zorunda kalırsın kaşıntıdan duramazsın" demişti. Not=Siyah doğal saçlara sahibim :)
(bayanım yanlışlıkla erkek profilini işaretlemişim) yaklaşık beş yıldır sarışınım 4. yılda kızılı deniyim dedim bir anlık hevesle bildiğin kırmızı olmuştum 3 ay kuaför kuaför dolaştım çünkü bana yakışmamıştı veya sarıyla fazlasıyla özleştim bilmiyorum ten alt tonu çok önemli.
Kızıl tabi ki de. Benim kızıl kadınlara karşı zaafım var desem yeridir. Bir kere dunya nufusunun cok az bir kismi dogustan kizil olma ozlelligine sahiptir. Ayrica en seksi ve dogal duran da dogal kizillardir. Ama sarisin da guzeldir o da seksidir. Yine de kizil derim sarisin olmama ramen.
Olabildigince degişik olsun normal olmasın (aşırı olmasın) ör/saçları vs absürt renkler veya karma renkler olabilir çok inceden yapılmış rasta olabilir ten rengide önemli degil kıl olmadıgı müddetçe yeşil uzaylıya kadar olabilir
Asıl yazman gerekeni yazmamışsın Melez en güzeli en çekicisidir ama sonradan melez olunmuyor doğmak lazım ve sayıları ülkemizde çok az maalesef. öyle güzeller ki anında çekiyorlar. melez güzel yeşil gözlü bir kız görmüştüm unutamadım o nasıl bir güzellikti. melez olmazsa esmer,3. sırada doğuştan kızıl çilli hatunlar 4. sırada kumrallar sarışınlar ise yok zamanda işte..
orjinal kızıllar süper oluyor ama sarışınlarda genel olarak güzel hatunlar oluyor. yalnız benim tanıdığım bir çok arkadaşım beyaz tenli kızıl saçlı ya da siyah saçlı hatun seviyıor. sarışınları sadece lafta beğeniyorlar.
Kızıl her kadına yakışmaz ama yakıştığı kadını şahlandırır ne sarışın kalır ortada ne esmer. Kızıl da maharet. Eğer yakışan kadın bulunursa dünyanın en iyi saç rengidir yani o derece. O kadar söylüyorum, net.
Ben doğal kızılım. Kendi saçımı çok sevdiğim için genel olarak sempatim var kızıl saça :D ama sarışın da severim doğalsa ya da dediğin gibi doğal görünümlüyse
Sarışınlar ilk dikkat çekenler olur. Uzun saçlı esmerlerse unutulmayanlar... Güzel olsun, karakteri sağlam olsun yeter. Gerisi pekte önemli değil. Böyle takıntılarım yok.
o. olman için illa saç boyatmak lazım demiyorum zaten gayet düzgün gezip o. luk yapanlar da var ama kızıllara bu gözle bakılıyor onu demek istedim sana. Benim için kestane rengi hele hele beyaz tende bir tık önde.
Kızılllll candır Kızılın tenine dokunan erkek bir daha iflah olmaz Kızıl sevişirken öyle güzel pembeleşir ki Ve ateşi sarar bedeni Sarışınla alakası yoktur kızılın Sarışın alelade Kızıl özeldir
Olayı öyle bir boyuta getirsiniz ki. Sanki biz erkeklerin kriterleri var. Esmer olacak vücut olçuleri şöyle olacak böyle olacak. Biz duşunmuyoruz bunları. Sadece ince ayrıntıdır. Sarşın esmer kumral ne fark eder. Bu olay beni ona bağlamaz ;)