Saç Bakım Bu boya beyaza yakın küllü sarı olmasını sağlar mı saçımın? ᴺᶤᵍʰᵗᶜᵒʳᵉ__ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2 paket alıcam 15 15 30tl kaşlarımı da bunla boyuycam olur mu ya kutunun üstündeki gibi Saçlarım kısa ve seyrek zaten muhtemelen çok gelir bu Güncellemeler+1 yıl Kızlarr Bu boya beyaza yakın küllü sarı olmasını sağlar mı saçımın? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Asugalip Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Istediğin tona kesinlikle saçın platine kadar oriel ile açılmadan varamazsın. Yıllardır bu rengi kullanan biri olarak söylüyorum 🌸 1 3 Yorumla ᴺᶤᵍʰᵗᶜᵒʳᵉ__ +1 yıl Yakmaktan korkuyorum ya Yorumla ᴺᶤᵍʰᵗᶜᵒʳᵉ__ +1 yıl Platine kadar açtıktan sonra mı uygulamam gerek bunu Yorumla Asugalip +1 yıl Evet , başka türlü turuncu bir renkten başka bir şey çıkmaz maalesef Yorumla
barbera Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Saçlarını açmadan yapamazsın bence önce saçlarını aç açıcıyı karıştır 10 dakika beklet yıka sonra boyarsın girmez çünkü bu renk olmaz 0 0 Yorumla
çikolatalımilkseykk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl saçların ne renk 1 9 Yorumla ᴺᶤᵍʰᵗᶜᵒʳᵉ__ +1 yıl Açık kahverengi Yorumla çikolatalımilkseykk +1 yıl saçlarının rengini açmadan o rengi elde edemezsin Yorumla ᴺᶤᵍʰᵗᶜᵒʳᵉ__ +1 yıl Bu zaten renk açıcı boya Yorumla ᴺᶤᵍʰᵗᶜᵒʳᵉ__ +1 yıl Ve 2 kutu alıcam Yorumla çikolatalımilkseykk +1 yıl o zaman olur ama kaşlarını bu renk yapma derim bir tık koyusu yap kötü durur yoksa Yorumla ᴺᶤᵍʰᵗᶜᵒʳᵉ__ +1 yıl İlk açmak için boyuycam sonra tekrar boyuycam 1 gün sonra Yorumla ᴺᶤᵍʰᵗᶜᵒʳᵉ__ +1 yıl Kaşlarımı çok açmaz bence kaşlarım siyah zaten Yorumla ᴺᶤᵍʰᵗᶜᵒʳᵉ__ +1 yıl Çok bekletmem 4 tona kadar açıyormuş Yorumla çikolatalımilkseykk +1 yıl aynen öyle de yapabilirsin demek istesiğim saınla aynı renk olmasın bir iki ton koyusu olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Istediğin tona kesinlikle saçın platine kadar oriel ile açılmadan varamazsın. Yıllardır bu rengi kullanan biri olarak söylüyorum 🌸
Yakmaktan korkuyorum ya
Platine kadar açtıktan sonra mı uygulamam gerek bunu
Evet , başka türlü turuncu bir renkten başka bir şey çıkmaz maalesef
Saçlarını açmadan yapamazsın bence önce saçlarını aç açıcıyı karıştır 10 dakika beklet yıka sonra boyarsın girmez çünkü bu renk olmaz
saçların ne renk
Açık kahverengi
saçlarının rengini açmadan o rengi elde edemezsin
Bu zaten renk açıcı boya
Ve 2 kutu alıcam
o zaman olur ama kaşlarını bu renk yapma derim bir tık koyusu yap kötü durur yoksa
İlk açmak için boyuycam sonra tekrar boyuycam 1 gün sonra
Kaşlarımı çok açmaz bence kaşlarım siyah zaten
Çok bekletmem 4 tona kadar açıyormuş
aynen öyle de yapabilirsin demek istesiğim saınla aynı renk olmasın bir iki ton koyusu olsun
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!