Saç Bakım Saçlarımı boyadım, bu çiğ sarı renk nasıl gidecek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ne tarafa çöküp ağlayam bunu nasıl küllü bir sarıya çevire bilirim bu bir de boya vurulmuş hali 😬 dndndkd Saçlarımı boyadım, bu çiğ sarı renk nasıl gidecek? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Cheshire-Cat Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bu sarı değil ki bakır olmuş. Fotograftan güzel duruyor ama gercekte nasıl bilmem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekte açık bakır duruyor Yorumla
_Agapi_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 97% +1 yıl Kuaförde açtır küllü boyayla dip boyasi ve cila yaptır 1 0 Yorumla
Carminda Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Küllü kumral olurda, küllü sarı olmaz. Yüksek volümlü bir oksidanla tekrar açılması lazım. 0 0 Yorumla
hseff Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 72% +1 yıl Bakır yap çok güzel olur. Profil fotoğrafındaki renk gibi yap bence çok yakışmış. 0 0 Yorumla
rengineer Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Neyi neye çevireceksin anlamadım ki zaten sarıya çevirmişsin? 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl evde boyadığın için turunculaşmış mor şampuan kullan ;) 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl İyi bir kuaför gerek sana marka yapmış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 400 ₺ vermeyi hiç istemiyorum lütfen dndmd Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Bence paradan daha önemli saçlar ya Yorumla
Sabırlı09 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 97% +1 yıl Hiç yakışmamış bu saç renqi e 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Sabırlı09 +1 yıl Çok ciddiyim 45. 50 yaşında gostermissin Yorumla Soran +1 yıl Yarın gidip kumrala boyuyorum lanet olsun 😂 Yorumla Sabırlı09 +1 yıl Her şeyin orjinali güzeldir bencede eski halini almalisin Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Kizma ama kotu durmus valla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet... Yorumla
İntiharEdicemGaliba Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Nedense seni kendime benzetiyorum. 0 0 Yorumla
TheLordofThePings Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl C İ V C İ K L E N D İ N İ Z 😃😃😃 0 0 Yorumla
atesdemirez Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl çirkindin iyice çirkin olmuşun kankaaa 0 0 Yorumla
Cenkyilmaz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Fena değil bidaha olmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eski renge mi dönsem? Yorumla Cenkyilmaz34 +1 yıl Yok hayır cidden güzel bu yakışmış seksi olmuşsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin rengin kızıl Serap 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Saçımın gerçek rengi bakır.. değişik olsun istiyorum :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kararım da ısrarcıyım senin rengin kızıl.Bu söyleyeceğimi yanlış algılayıp hakaret olarak sayma.Biraz kilo fazlan var gibi. Oysa ki güzel bir yüzün var. Bu iki konudan dolayı beğenmemiş olabilirsin. Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Çok kötü gözükmüyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kötü kanka kötü djdkd yorumlar içimi kararttı Yorumla sadecekimmm +1 yıl Hayır ciddiyim kötü değil skjdj Yorumla Soran +1 yıl Bakır ya da kahve mi boyasam üstüne... pişmanlık duyuyorum ya! 😂 Yorumla sadecekimmm +1 yıl Bakır sana daha hoş olur gibi ya olur bazen böyle hatalar sorun yapma skdkk Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Hiç olmamış. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmadı ztn 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bu sarı değil ki bakır olmuş. Fotograftan güzel duruyor ama gercekte nasıl bilmem
Gerçekte açık bakır duruyor
Kuaförde açtır küllü boyayla dip boyasi ve cila yaptır
Küllü kumral olurda, küllü sarı olmaz. Yüksek volümlü bir oksidanla tekrar açılması lazım.
Bakır yap çok güzel olur. Profil fotoğrafındaki renk gibi yap bence çok yakışmış.
Neyi neye çevireceksin anlamadım ki zaten sarıya çevirmişsin?
evde boyadığın için turunculaşmış mor şampuan kullan ;)
İyi bir kuaför gerek sana marka yapmış
400 ₺ vermeyi hiç istemiyorum lütfen dndmd
Bence paradan daha önemli saçlar ya
Hiç yakışmamış bu saç renqi e
Evet
Çok ciddiyim 45. 50 yaşında gostermissin
Yarın gidip kumrala boyuyorum lanet olsun 😂
Her şeyin orjinali güzeldir bencede eski halini almalisin
Kizma ama kotu durmus valla
Evet...
Nedense seni kendime benzetiyorum.
Küllü sarı al marketten...
Bence saridan daha guzel bir renk olmus 😂
Olsun çok tatlı olmuş.
bende esmerim tan bana göresin ;)
C İ V C İ K L E N D İ N İ Z 😃😃😃
çirkindin iyice çirkin olmuşun kankaaa
yumurta kafa olmuşsun
Fena değil bidaha olmasın
Eski renge mi dönsem?
Yok hayır cidden güzel bu yakışmış seksi olmuşsun
Senin rengin siyahh bence
Senin rengin kızıl Serap
Saçımın gerçek rengi bakır.. değişik olsun istiyorum :/
Kararım da ısrarcıyım senin rengin kızıl.
Bu söyleyeceğimi yanlış algılayıp hakaret olarak sayma.
Biraz kilo fazlan var gibi. Oysa ki güzel bir yüzün var.
Bu iki konudan dolayı beğenmemiş olabilirsin.
Mor şampuan kullanmayı denediniz mi
Biraz garip duruyor ya
Bir 7 sene yaşlandırmış seni
Başarılarının devamını...
ucları oturmuş sadece işin zor
Çok kötü gözükmüyor
Kötü kanka kötü djdkd yorumlar içimi kararttı
Hayır ciddiyim kötü değil skjdj
Bakır ya da kahve mi boyasam üstüne... pişmanlık duyuyorum ya! 😂
Bakır sana daha hoş olur gibi ya olur bazen böyle hatalar sorun yapma skdkk
Hiç olmamış.
Olmadı ztn 😅