Saçlarım siyah önceden saçlarımı sarı sombre yaptırmıştım gorseldeki renk gibi bir sac boyası aldım evde boyarım diye sonra nasıl olur? Yakışır mı? Diye düşünerek tereddütte kaldım yapmadım beyaz tenliyim gorseldeki güzel durur mu bende? ve yapsam gorseldeki sonucu elde edebilir miyim acaba? Bilen birisi cevap verirse sevinirim
Normal kızıl tonlu krem boyalarla bu sonucu elde edemezsiniz. Kırmızı toz oryaller var. Onunla elde edebilirsiniz. Ama çok çabuk akıyorlar. Havlularınız yastıklarınız kıyafetlerinizde ister istemez çıkmayan izleri kalır.
Aslinda bu değil ama ben saclarimin bir kismini acip kendim pembe ve mora boyadim. Hatta bugun mora boyadim. Sen daha tecrubeliysen ya da kuaför arkadasin varsa sor neden olmasin ben olsam denerdim
tatlım beyaz tenliysen görselde ki renk müthiş duracaktır denemekten zarar gelmez ama evde yapabilir misim bilemiyorum çünkü profesyonel bir yardima ihtiyaç var gibi duruyor
Ombre ile sombrenin farkı şu ombre saçın sadece yarisi boyalı olduğunda olur sombre ise tüm saçın aralıklı aralıklı orjinal renginden farklı bir renkte olmasına denir örnek vermek gerekirse bir tişört yarisi beyaz yarisi siyahsa (yariya bolunmus kare gibi) ombredir ama yukarıdan aşağı (dikey) aralıklı aralıklı siyah ve beyaz çizgiler varsa bu sombredir
Anladım. Yani umarım :) hoş gerçi çok önemli değil detay bilgi olarak dursun aklımın bir köşesinde. Ha bu arada fotodaki senin saçlarınsa ne kadar da güzel :)
Saçımı aldığım boyayla full boyasam tüm saçıma geçmez herhalde gecsede siyah kısımda kendini okadar belli etmez sarı kısımlarda kendini daha çok belli eder diye düşünüyorum