Karamel ve bakır arasında kalan farklı bir ton elde etmek istiyorum. Aradığım tonu bir türlü bulamadım fakat Palette altın karamel ve yoğun bakır karışımıyla elde edeceğimi düşünüyorum. Daha önce kullanan var mı, sonuç nasıl oldu?Palette altın karamel ve yoğun bakır karışımı
Palette altın karamel ve yoğun bakır karışımı kullanan var mı?
Saç boyası karışımlarına bayılırım :) Ben de birçok farklı saç boyasını karıştırıp, yeni renkler denedim Palette altın karamel ve yoğun bakır karışımı da bunlardan biriydi. Herkesin kolaylıkla elde edebileceği renkler hoşuma gitmiyor, bir de kendime özel bir renk olmasını istiyorum.
Palette altın karamel ve yoğun bakır karışımı nasıl sonuç veriyor?
Aslına bakarsanız ikisi de arasında uçurum farklar olan renkler değiller. İkisi de sıcak tonlarda, çok güzel renkler. Benim istediğim ton da tam karamel ve bakır renginin ortasıydı. Yani gören ne karamel desin ne de bu saç bakır desin :)
Palette altın karamel ve yoğun bakır karışımı
Palette altın karamel ve yoğun bakır karışımından tam olarak görsele yakın bir ton elde edebilirsin. Tabii ki bu da boyanın yoğunluğuna bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Bana sorarsan yoğun bakır saç boyasının sadece yarısını ya da 3/1'ini karıştır. O zaman bakır çok fazla yoğunlukta olmayacaktır. İkisinden de 1'er kutu karıştırırsan yine çok fazla bakır yoğunluğu olur çünkü altın karamel de o kadar açık bir renk değil. Sonuç olarak 1 kutu altın karamel + Yarım tüp yoğun bakır enfes sonuç veriyor :)
En İyi Cevaplar