Bir süredir Palette kumral rengini kullanıyorum. Çok memnunum ancak saçlarımın rengini biraz daha değiştirmek istiyorum. Sizce Palette Altın Parıltılı Toffee nasıl boyatmalı mıyım? Bu renk bana yakışır mı karar veremiyorum. Beyaz tenliyim sizce bana nasıl olur?Palette Altın Parıltılı Toffee
Palette Altın Parıltılı Toffee kullandınız mı, nasıl sizce?
Bu rengi daha önce duydum. Bana kalırsa hem doğal hem de çok dikkat çeken saç renklerinden biri.
Altın Parıltılı Toffee rengi kimlere yakışır?
Doğan tonlardan olduğu için her cilt rengine yakışacak saç renklerinden biri. Her cilt tonunun rahatlıkla kullanacağı tonlardan. Ben daha çok buğday ve beyaz tenlilere yakıştırıyorum.
Palette Altın Parıltılı Toffee tercih edilmeli mi?
Palette Altın Parıltılı Toffee
Palette Altın Parıltılı Toffee rengini tercih etmek isteyenlere tavsiye ederim. İçinde altın pırıltılar olan boyaları çok seviyorum. Saçların daha canlı, dikkat çekici ve parlak durmasını sağlıyor. Palette saç boyaları her yıkamada akmadığı için, saç rengi 6 haftaya kadar dayanıyor. Uzun süre saç rengini kullanabilirsin.
Saçlarının rengi ne olursa olsun yoğun pigmentli olduğu için boya saçlarda tutuyor. Benim saçım koyu olduğu halde istediğim birçok renk istediğim gibi oldu. Benim çok severek kullandığım marka. Tercih ettiğin renkte çok güzel. Denemeni tavsiye ederim yakışacağından eminim. :)
En İyi Cevaplar