Genelde gold takılar kullanıyorum ama arkadaşlarım bunu kıroca buluyorlar. Sizce öyle mi?

Kekoluk
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genelde gold takılar kullanıyorum ama arkadaşlarım bunu kıroca buluyorlar. Sizce öyle mi?

Yani kişilerin tercihine kalmış isteyen kullanabilir ancak günümüz artık o kadar güvenli değil yani insanın parmağındaki yüzüğü için bile insanı öldürüyorlar Bence kadınların bu kadar takı takmasını Ben doğru bulmuyorum mesela şunu da iyi biliyorum düğünlerde özellikle Doğu tarafında böyle birbirini gösteri olsun diye kolonun bilmem affedersiniz dirseğine kadar bilezik takıyor ne oluyor yani elinize ne geçiyor ben anlam veremiyorum şahsen beğenmiyorum da
Ne alaka gayet trend aksesuarlar, erkek taksa neyse ama bir kıza söylenmesi kıskançlık. Sevmeyebilirsin de niye keko diyorsun sana ne yani hayır düzgün bir kelimede seçebilirdi resmen aşağılamak için demiş.
Cevap
36Cevap
Erkekte yes, kadında no
Bence değildir yani kısaca herkesin kendi kararı bence
Ne alaka zevk meselesi erkek olsan haklılar erkekte kro gibi p. e. z. o gibi duruyor. Aldırma bence gayet şık eskiden beyaz altın mı vardı
Ben gümüş seviyorum. Sana hangisi yakışıyosa onu tak
Gold olup çok nazik olan takılar var. Ben kullanıyorum. Kim karar verdi buna umurumda değil...
kekoluk o kadar da kötü bir şey değil aslında kekoluk ülkemizde standart olan şeyler olarak dönüşmüş bir argo kelime her neyse sorunun cevabı değil cevap soruyla alakasiz bence
Altın takı kullanirsin kullanmazmisin onu bilmem ama mutlaka çantada zula bir yerde bir çeyrek olsun.
Ne alakaaa abiii bende Gold kullanıyorum renkler ve zevkler tartışılmaz ayrıca Gold son zamanlarda çok moda oldu
Erkek için hem kekoluk hem haram zaten altın takmak. Kadınlar içinse neden kekoluk olsun ve böyle bir soru var anlamış değilim
Ben beğenmişsem takıyorsam kim nasıl bulursa bulsun umurumda olmaz. Kekoluk değil seninde tarzın bu. Kime ne?
Yani nasıl gold olduğuna bağlı. Adana burma, büyük taşlı tuşlu kelepçeler. Yok beşi bir yerdeler veya padişah madalyonu olmadıktan sonra minimal çizgide modern gold takılar hoş oluyor.
Bu arada keko ne demek ne anlıyorsunuz keko deyince
Ben gümüş seviyorum. Ama gold takılar kekoluk sayılmaz yakıştırıyorsan kendine takabilirsin
Şahane görünüyor, ben cok beğenirim kekoluksa, kekoyum ayol
Ben sevmem ama sen seviyorsan takabilirsin tabi kimse karışamaz
Bence zevk meselesi seven kullanır bence kekolukla da alakası yok
bazı kadınlarda altın merakı hat safhada gerçekten altın takmayı seven kadınlar kitlesi var. bu fotodaki kekoluk değil de bileklerine kadar altın bilezik boynunda beşi bir yerde takanlar keko
Hayır değil, ben severim
Çok altın sarısıysa hoş durmuyor. Ama diğerleri bence hoş duruyor. Hafif rosegold daha iyi bence. Kıyafete göre de değişebilir bu arada
Goldun da tonu var çok sarımsı kekoluk beyaz altın gibi olanlar mükemmel
Bence altın takan kişiye göre şekillenir. Senin giyim tarzını ve altın takının modeli önemli
Gold herkese yakışmaz bana cok yakıştığı için takiyorum gümüş ise herkezse yakışır
Ben kadında takının hiçbir türünü sevmiyorum
Nasıl yani hiç aksesuar kullanmayacak mı ilginçmiş
Saat olabilir ama öyle bilezik kolye falan hiç sevmiyorum tuhaf geliyo boğaza takılanlar
Altın onun ismi altın.
Altın olmayan takılarda var rengi öyle altın sarısı gibi
Farketmez altın altındır. Güzel Türkçemiz yerine İngilizce kullanınca havalı falan mı oluyorsunuz?
kadında değil
erkekte evet
hayır çok da severek takarım
Alakası yok.. Zevk meselesi..
Kişinin zevki keko lukmu?
Sevmem, kekoluk.
Hayır niye olsun. Zevk meselesi.
gıcıklığına kekoluk dedim :d
Ben de gold severim
Her şeyin aşırısı itici
Kadınlara çok yakışıyor
Teşekkürler faydalı olmus
Çok da şık duruyor değil tabiki
keko kürtçe kardeş demektir
Kıyafete göre değişir bence
Hayır bazıları çok zarif
Bana göre değil ama ben sevmiyorum
bazi kombinlere yakisiyo
Kekoluk değil, moda ama ben asla sevemedim.
Hayır kız ne olacak tak takıştır tabi 😌💅
Fazla olmadığı sürece güzel, ben severim
Ne alaka ya fotodaki efsane 😍 koynuda ötle
Degil kadına yakısıyor
Saçma bir düşünce
Hayır değil..
Hayır Bütün genç kızların hali
Bence gayet şık
Alakası yok
Naifse değil
Hayır
değilk