Saç Bakım Saç rengim bu platin sarısı tutar mı sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Önceden boymaıştım saçımı ombrydi biraz kestim sizce nu saça tutarmı sarı renk tutmazmı fikriniz nedir? Saç rengim bu platin sarısı tutar mı sizce? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yunuussemrrre Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Bence iyi saç rengin ama tutturmaya çalışırsın tutar mı bilmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sacin hakkinda bilgim. yok uzerindeki cooh guzelmis nerden aldin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haha teşekkür ederim öyküde almıştım Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl merhaba kuaforum senmi yapacan kuafor yaparsa ilk yapmada tutar sen yaparsan 2. ya da 3 ye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hımm hen yapınca neden tıtmazki Yorumla Soran +1 yıl Yıpranırmı saçım szce veya dökülürmü Yorumla
__Metamfetamin__ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Tutar garanti. Ve yıpranmaz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cidden yıpranmazmı dökülürmü sence Yorumla __Metamfetamin__ +1 yıl Yıpranmaz da dökülmez de. Yorumla
mkç_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Tutar tahminimce canım 0 1 Yorumla mkç_00 +1 yıl Ama şampuanına özen göstermeni tavsiye ederim boyatırken kuaföre saçı destekleyecek hangi şampuanları kullanabileceğini sorabilirsin Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Uçlar i yanabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddenmi yaa Yorumla Pempom +1 yıl Evet tabi kuaför daha iyi bilir sac renginiz cok güzel bb bence bozmayın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence iyi saç rengin ama tutturmaya çalışırsın tutar mı bilmem
Sacin hakkinda bilgim. yok uzerindeki cooh guzelmis nerden aldin
Haha teşekkür ederim öyküde almıştım
merhaba kuaforum senmi yapacan kuafor yaparsa ilk yapmada tutar sen yaparsan 2. ya da 3 ye
Hımm hen yapınca neden tıtmazki
Yıpranırmı saçım szce veya dökülürmü
Tutar garanti. Ve yıpranmaz.
Cidden yıpranmazmı dökülürmü sence
Yıpranmaz da dökülmez de.
Saçının rengi çok güzel bence elleme
Tutar tahminimce canım
Ama şampuanına özen göstermeni tavsiye ederim boyatırken kuaföre saçı destekleyecek hangi şampuanları kullanabileceğini sorabilirsin
Uçlar i yanabilir
Ciddenmi yaa
Evet tabi kuaför daha iyi bilir sac renginiz cok güzel bb bence bozmayın
acman lazim saçı