Saç Bakım Saçlarımı turuncu mu yapayım, platin sarısı mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Canım marjinal değişimler istedi :d turuncu mu, platin sarısı mı? KScan ve ksGül?#Edamedasaçbakım 💇♀️ Güncellemeler+1 yıl Güncels Saçlarımı turuncu mu yapayım, platin sarısı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Turuncu saç tam senin rengn sıcak tonlar güzel 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Turuncu saç bana ait lütfen sen platin sarısı yap😂 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla Tartini +1 yıl 😂🧡 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Aşkım ikisi de çok yakışır ama platin saçını yorar. Ben belimdeki saçtan oldum valla jdjd 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Haklısın canım 😀💋
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Şu anki mevsime göre bahar ayına bu turuncu yakışır. Üstelik hem değişik, hem çok farklı. Her kadında bulunmayan bir renk. 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Bana kalırsa kendi saç rengin çok güzel. Ancak ille de bir değişiklik olsun diyorsan, o zaman turuncu yap derim. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. turuncu ama bence kendi saç renginle daha güzelsin 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🥰🤗 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayriye hanım sana sarı gitmez turuncu yap 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bilemiyorum Altan Yorumla
O_Kadar_Şeyyy_Gördüm Takip Et Xper 7 Yaş: 102 +1 yıl yarısını öyle yap yarısınıda böyle yap en azından kararsız kalmamış olursun:) 1 0 Yorumla
UfCeAs38 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Benim saç rengimden yap, saçdaş olalım. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. Kızıl 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 429 cevap paylaştı. Bakır 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Saç Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Yap sarışın gitsin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Turuncu saç tam senin rengn sıcak tonlar güzel
Turuncu saç bana ait lütfen sen platin sarısı yap😂
🤣 🤣
😂🧡
Aşkım ikisi de çok yakışır ama platin saçını yorar. Ben belimdeki saçtan oldum valla jdjd
Haklısın canım 😀💋
Şu anki mevsime göre bahar ayına bu turuncu yakışır. Üstelik hem değişik, hem çok farklı. Her kadında bulunmayan bir renk.
Turuncu ve ya yeşil mavi ola bilir
Bana kalırsa kendi saç rengin çok güzel. Ancak ille de bir değişiklik olsun diyorsan, o zaman turuncu yap derim.
turuncu ama bence kendi saç renginle daha güzelsin
🥰🤗
Hayriye hanım sana sarı gitmez turuncu yap
Bilemiyorum Altan
yarısını öyle yap yarısınıda böyle yap en azından kararsız kalmamış olursun:)
Bu görseldeki renk sana gider bence
Turuncu gibi sanki
ayyy turuncuu , renk çok güzel ya
Benim saç rengimden yap, saçdaş olalım.
Bence bakır sana daha çok yakışır
Bakır yap
Kızıl
Bakır
Yap sarışın gitsin
Doğal kalsın
dene bence
Turuncu yap edameda