Kadınlar üzgün olduklarında değişim isteği içine girerler. İlk değişiklik adresi de saçlar olur. Depresyona birebir saç rengi nedir sizce? Aldatılan kadın hangi saç rengiyle çabucak durumunu atlatır?
Aldatılan kadın saçını hangi renk yaparsa depresyonu çabuk geçer?
Aldatılan kadının onuru kırılır.. değil saçını komple vizyonunu değiştirse çaresi yok. Bir kadın hakareti kaldirabilir belki şiddeti bile içine atar sineye çeker ama aldatilmak! İşte bu noktada o seven aşik olan kadın gider yerine ruhsuz birisi gelir. Bir başka kadınin eşinin hayatında oldugunu bilmesi yaşarken öldürür o kadini
Hiç aldatılmadim yaşamadım çok şükür bu duyguyu ama aldatılan bir arkadaşım vardi kadınlara nefret kusup inadına onla bunla düşüp kalkıp kendince intikam peşine düştü. . Tabi sonunda kaybeden oldu.. çünkü özünü kaybetti.. kimi erkek çeker vurur yediremez affetmez, kimi erkek ise hayatına sakin şekilde devam eder.. Ama aldatıldığı için saçına veya tarzında değişikliğe gitmez..
Aslında bunu onlara yaptıran alter egolarinda sürekli beslemis oldukları kin ve nefretin dışa vurumu.. Kendileride bu durumdan rahatsız ama benliklerine söz geciremiyorlar.. Aldatılan bir kadın nasıl tüm erkeklere olan güvenini kaybediyor genelleme yapıyorsa aynı şeyi erkeklerde bu yüzden yapıyor.. :)
Hiç bir renk depreayonu geçirmez Kadın o an hangi rengi istiyorsa onu yaptırır. o durumda olan kadın zaten kuaförü dinlemez tecrübeyle sabit (bayan kuaförüyüm)
Kızıl, karamel sarı, patlıcan moru bnce cok guzel sacın her yerine olmasada bellı bir kısmına uygulanabilir. Bu arada aldatan da sadece kendıne yapar kımseye bsey yapmaz. Kimse için mutsuz olmaya değmez. 🤗
He öyle dersek ben şahsen koyu sarı çok seviyorum bana göre fazla açık sarı sırıtıyor doğal görünmesi önemli özellikle o saç förleliyse işte ozman tamam oluyor