Canı değişiklik yapmak istemiş olamaz mı? Belki radikal kararlar almayı seviyordur. 😃

Canı değişiklik yapmak istemiş olamaz mı? Belki radikal kararlar almayı seviyordur. 😃

Maalesef bu bir algı demek isterdim ama hayır değil bütün kadınlar aslında kendine yakışmasa bile uzun saçlara sahip olmayı çok sever bu bir içgüdüdür çünkü ama genelde psikolojik olarak çöküntüde olan kadınlar her zaman bir şekilde saçlarını değiştirmek ister kurtulmak ister bu böyledir çünkü doğanın kanunu yani bu bir gerçek maalesef yalan değil
Cevap
12Cevap
Depresyonda değişiklik yapıldığı için
Bu algıyı biz ve Türk dizileri oluşturdu aslında. moralimiz bozuk olunca koşa koşa kuaföre gidiyoruz oyuzden olabilir.
Şahsen hiç öyle bakmıyorum hele ki şu sıcaklarda kabak kafa yapsa iyi ki yapmış rahat pratik kadın derim
kısa saçın kendisine yakıştığını da düşünmüş olabilir denemiştir
hem kısa saç neden depresyon belirtisi olsun ki
Yoo aksine bana göre kısa saçlı kadınlar daha çekici
Çünkü öyle. Genelde sevgilisinden ayrılan veya aldatılan kadın itemi olarak geçiyor :D
Bu denli düşünen aveller var galiba bence kadına kısa saç çok yakışıyor
Kısa saçlı kadınlar aksine çok tatlı gözüküyor gözüme:)
Twitterda etkileşim amaçlı atılan gereksiz kadın edebiyatları yüzünden.
ben şahsen marjinal takılmaya çalışıyor gözüyle bakıyorum daha çok ya da üşengeç ve huylu biri saçlardan bunalıyor gözüyle
Görseldeki kadına yakışmış. İyi gözle bakıyorum
Yo bakılmıyor. Bazi Kısa saçlı kızlar Gayet hoş duruyor :)
Bende bilmiyorum 4 senedir Saçımı kısa kullanıyorum bir sıkıntımı var diyorlar WKRWKDKLQFLWLDLWD
aaa öyle bi muamelemi yapiliyor.. ?
Klişe bir insan oldukları için
Saçını kısa kestirdiği için
Yanlış bir algı işte
Kısa aşk❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?