Küllü kumral benim de çok sevdiğim renklerden bir tanesi. Hem esmerlere hem de beyaz tenlilere yakışıyor ve oldukça doğal duruyor. Bir dönem kullanmıştım :) Sana harika bir saç boyası önereceğim ♥
En iyi küllü kumral saç boyası: Pure Color 7.0 Buzlu Kestane
En iyi küllü kumral saç boyası
Hem ismi hem de rengi gözlerden kalpler çıkaran cinsten :) Oldukça doğal görünen bir tonu var. Pure Color saç boyası evde saç boyamayı çok kolay hale getiren jel formüle sahip. Bu sayede saçlara kolayca yedirilebiliyor, akma bulaşma gibi riskleri ortadan kaldırıyor. Kullandığım bir saç boyası olduğu için gönül rahatlığıyla öneririm.
İştah açan 15 farklı renk seçeneği ve doğal içeriklerle zenginleştirilmiş formülü var!
Pure color saç boyası
Her rengi ayrı güzel :) İştah açan isimleriyle 15 farklı renk seçeneği bulunuyor. Üstelik içeriğindeki aloe vera ve kaktüs özleri sayesinde saçlara bir yandan bakım da yapıyor. Boyama sonrası kullanılan jojoba yağı içerikli saç kremi sayesinde saçlar neme doyuyor. Saçlarımı yıkadıktan sonra yumuşacık oldu, çok da parlak görünüyor :) Bir de kısa sürede matlaşmıyor ya da renkte oynama olmuyor.
Benim tercihim: 6.88 Vişneli Turta
6.88 Vişneli Turta
Tahmin ettiğiniz gibi önce ismine sonra da rengine düştüm :) Kızıl saç hiç aklımda yokken bir çılgınlık yapayım dedim :) Çevreme danıştığımda kızıl çabucak akıyor, çok kötü oluyor gibi yorumlar almıştım. Fakat Pure Color özellikleriyle bana cesaret verdi ve boyattığıma hiç pişman değilim. Uzun süre kalıcı ve %100 beyaz kapatıcı bir saç boyası.
En İyi Cevaplar