Güzellik & Bakım Kalıcı saç boyası önerir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Burada bayan kuaförü var mı bilmiyorum ama yüzde yüz kalıcı bir saç boyası arıyorum turkuaz mavi. Su bazlı boyalar çok çabuk akıyor daha geç akacak bir boya arıyorum bildiğiniz bir marka var mı? Önerebileceğiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Kalıcı saç boyası önerir misiniz? Cevapla Marka Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. YAĞLIboya bazlı dene😂 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Sen ne kadar akıllı bişeysin öyleeeee😂😂yesinlerrr. Yoruldum be iki haftada bir saç boyamaktan😂😂 Yorumla Deepsiz +1 yıl Kök boyaları varya halı kilim ipleri için saça uygulanilsr bir ömürlük🤗 Yorumla Deepsiz +1 yıl Ya işte bendeki de tersten akıl işte😁 Yorumla Soran +1 yıl Sen bana akıl verme zararlı çıkıcaz😂😂 Yorumla Deepsiz +1 yıl Sen bana uyma 😎 Yorumla Soran +1 yıl Uyduğum gün bittiğim gündür 😂😂 Yorumla Deepsiz +1 yıl Saç sorunun kalmaz 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ay ona ne şüphe 😂😂 keşke soruda görsele çıplak kadın koysaydım belki birinin ilgisini çekerdi belki o kişi de kuaför çıkardı benim mükemmel şansıma😂😂 Yorumla Deepsiz +1 yıl Fotoyu çıplak saçlı yap 😂 Yorumla Soran +1 yıl Jdjdkdkdl bundan sonra soru sormadan önce sana danışcam güzel fikirler bunlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
YAĞLIboya bazlı dene😂
Sen ne kadar akıllı bişeysin öyleeeee😂😂yesinlerrr. Yoruldum be iki haftada bir saç boyamaktan😂😂
Kök boyaları varya halı kilim ipleri için saça uygulanilsr bir ömürlük🤗
Ya işte bendeki de tersten akıl işte😁
Sen bana akıl verme zararlı çıkıcaz😂😂
Sen bana uyma 😎
Uyduğum gün bittiğim gündür 😂😂
Saç sorunun kalmaz 😂😂
Ay ona ne şüphe 😂😂 keşke soruda görsele çıplak kadın koysaydım belki birinin ilgisini çekerdi belki o kişi de kuaför çıkardı benim mükemmel şansıma😂😂
Fotoyu çıplak saçlı yap 😂
Jdjdkdkdl bundan sonra soru sormadan önce sana danışcam güzel fikirler bunlar