Mavi siyah saç boyası için hangi markayı önerirsiniz? Kullanıp memnun kaldığınız mavi siyah saç boyası var mı? Hangi marka daha kalitelidir?Mavi siyah saç boyası
Mavi siyah saç boyası için hangi markayı önerirsiniz?
Zor bir renk değil aslında mavi siyah fakat doğru markadan almak ve doğru renk tonunu bulmak önemli bu noktada. Bu yüzden yakın zamanda benim de denemiş olduğum Pure Color Saç Boyası'yla tanıştırmak istiyorum seni. Ürünün özellikleri ve renk hakkında biraz detaylı bilgi vermek istiyorum sana.
En kaliteli saç boyası markası: İlk kalıcı jel boya Pure Color
Piyasada o kadar çok boya markası var ki, hangisi güvenilir ve kaliteli pek emin olamıyoruz denemeden. Boyanın içeriği saçlarımız için çok önem arz ediyor o yüzden her boyayı kullanmadan önce tereddüt durumu yaşayabiliyoruz. Bu durumu yaşamayıp, gözün kapalı güvenebileceğin sayılı markalardan biri de Pure Color' dır.
Mavi Siyah Saç Rengi İçin: Pure Color 1.4 Siyah Üzüm Reçeli
Jel formülü sayesinde saçlarıma kolaylıkla uyguladığım ve sonucun gerçekten de benim için harika olduğu bir renk oldu. Ayrıca boya sonrası kutunun içinden çıkan Jojoba yağı içeren bakım kremi de saçlarıma ışıltı ve daha sağlıklı bir görünüm kazandırdı. Akma ve damlama gibi sorunlarla yaşamadığım için de tertemiz işimi hallettim. Ayrıca Pure Color'ın 1.4 Siyah Üzüm Reçeli rengi ana siyah tonda olmayıp hafif bir mavi alt tonu barındırıyor. Üstelik, bu renk tonu %100 beyaz kapama sağlıyor.
Pure Color Saç Boyasıyla ışık saçan saçlara kavuştum!
Saçlarımın mat durmasından çok şikayetçiydim, Pure Color saç boyasını kullandıktan sonra saçlarım müthiş parlaklığa kavuştu :) Pure Color ayrıca içeriğindeki aloe vera ve kaktüs özleri sayesinde saçları derinlemesine besliyor, yıkandıktan sonra yumuşacık olmasını sağlıyor.
Kendim de kullandığım için rahatlıkla önerebilirim 🙂 Evde saç boyayanların işini çok kolaylaştırıyor ve sonuç gerçekten mükemmel oluyor ♥
En İyi Cevaplar