Krem karamel mi, alırım bir görüş hemen :) Benim de favorim krem karamel. Ten rengim de buğdaya kaçan beyaz olduğu için kendime de yakıştırıyorum açıkçası, arkadaşlarım da yakıştırır.
Krem karamel saç rengi kimlere yakışır?
Öncelikle bence kesinlikle sıcak alt tonlu olması gerekiyor kişinin ten renginin. Soğuk alt tonlulara çok gitmiyor gibi geliyor bana. Sıcak alt tonlu olduğunda her ten renginde mükemmel duruyor, bronzlaştığımda da saç rengime bayılıyorum kışın da.
Tek bir ton karamel yok, kişinin kendi saç rengine göre değişebilir, açıcı kullanarak da birden fazla renk elde edebiliriz.
Ben Pure Color boyasını kullanırken açıcı uygulamıyorum çünkü kendi saç rengim de koyu değil, bu sebeple istediğim rengi elde edebiliyorum. Ama koyu bir saç renginden dönüp krem karamel kullanmak isteyenler saç açıcı da uygulayabilir. Birkaç karamel rengi bırakıyorum, beğenen alsın kullansın. :)
Altın karamel rengi
Özellikle yazın efsane duran bir renk. Saç renginiz açıksa bu rengi direkt Pure Color Krem Karamel ile de elde edebilirsiniz ancak saç açıcı da kullanılabilir.
Karamel balyaj
Evde balyaj yapmak göz korkutabilir ama hayır sanıldığı kadar zor değil. Saçını tamamen boyamak istemeyip ışıltı isteyenler için de en güzel renklerden biri krem karamel. Doğal bir geçiş elde edebilirsiniz.
Sarı karamel
Doğal sarışınsanız kesinlikle öneririm. Aralarda olan karamel renkleri saçı dolgun gösteriyor ve yüzünüze de daha güzel bir renk katıyor. Yine Pure Color krem karamel ile elde edilebilecek tonlar.
sarımı ne renk bu marka genel olarak kalıcı kızıldan dönmeye çalıştım baya zor oldu diğer markalarda hiç zorluk çekmiyordum. Sanki doğuştan kızıl gibi deliriyordum artık
En İyi Cevaplar