Saç Bakım Neden ıslak saça boya uygulanmaz? kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saç boyası daha iyi performans gösterdiği ve korteks denilen saçın kalbine daha iyi işlediği için kuru saçlara uygulanıyor. Saçlar ıslak olduğunda saçtaki nem boyayı bozar ve sonucun istediğin gibi olmamasına neden olabilir. Neden ıslak saça boya uygulanmaz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
EemeraldD Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Çünkü boya tutmaz 0 1 Yorumla EemeraldD +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
Mamacitaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Abla zaten sorduğun sorunun cevabını vermişsin ben uğraşmıyım şimdi 2 0 Yorumla
aysakay Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Bozar evet. Nem saç tellerine nüfuz ederek katman oluşturur bu da boyaninn tutmasına engeldir. 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Sac ıslakken suyun etkisiyle emiciligini kaybeder bu durumda boyayida ememez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saçlarımı ıslakken boyuyorum ki kuaförlere de gidince ıslak boyuyorlar tabi ben turuncuya boyuyorum 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar