
40 yaşında bir kadın olarak elbette beyazlarım ve saçlarımı boyatıyorum. Ancak sinir olduğum bir şey var ki; saç uzama hızımdan dolayı dipler çok daha çabuk rötuşa ihtiyaç duyuyor. Her seferinde de kuaföre bir dünya para bayılmak istemiyorum.
Yılın Fenomeni hediye kutumdan çıkan Schwarzkopf Root Retoucher ürününü bir süredir kenarda tutuyordum ama artık deneme zamanı geldi.
Ürün hakkında

Schwarzkopf Root Retoucher aslında ilk yıkamada çıkacak bir tür boya. Ancak sprey formatında olmasını çok sevdim. Ve bana gelen koyu kahverengi oldukça uyum sağladı saçlarımla. 6 renk seçeneği var, siyah, koyu kahverengi, kızıl, kahverengi, kumral ve sarı. Ayrıca tam 40 uygulamaya yetecek kadar bereketli.
Nasıl uyguladım?

Önce saçlarımı güzelce taradım. Sonra ürünü iyice çalkaladım. Ardından yaklaşık 10 cm kadar uzaktan istediğim bölgelere uyguladım. Bu arada omzunuza bir havlu almayı unutmayın. Az miktarda ürün bile beyazlarımı kapatmama yetti de arttı. Sıkarken bir miktar dondurucu bir his verdi ancak hemen geçiyor. Endişe etmeyin.
Son olarak;

Üründen ve pratikliğinden oldukça memnun kaldım. Renk uyumu oldukça güzel. Akma, bulaşma vs yapmadı. Cildimde bir tahrişe, kızarıklığa, yanmaya sebep olmadı. Açıkçası Schwarzkopf Root Retoucher bittiğinde tekrar almayı ciddi şekilde düşünürüm.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar