Kızlar, Saçlarım için ne yapabilirim?

Arkadaşlar, benim bu zamana kadar saçlarım övünmek gibi olmasın muhteşemdi. Saçlarım hiçbir zaman kırılmaz, hiç bir zaman yıpranmazdı. Üstelik çok çabuk uzar uzarken de sağlıklı uzardı. Ben o zamanlar dış görünüşe çok önem vermediğim için pek saçlarımla ilgilenmezdim. Fakat şimdi anlıyorum ne kadar önemli bir unsurmuş saç detayı. Depresyona girdim , çok kötü oldum kendime zarar veriyordum saçlarımı kendim kesiyordum en sonunda saçlarımı düzeltmek için kuaföre gittim. Saçlarımı kestirdim. Normalde benim saçlarım dümdüz olurdu. Fakat kuaföre gittikten sonra dümdüz olmamaya başladı. Dalgalı, kabarık gibi bir şey olmaya başladı. Ve bu durum çok canımı sıktı. Çünkü eskiden hiç böyle bir şey olmazdı ve okulda alay konusu oluyordum. Sevdiğim çocuk yüzüme bakmazken artık benim olduğum taraflara bile bakmamaya başlamıştı. Bizim evde düzleştirici ve maşa falan yok, birtek saç kurutma makinesi var o da baya eski onunla 1-2 kere fön çektim ama saçıma değdirerek annem kızıyordu çünkü sesi çok çıkıyor diye. Saçlarım iyice mahvoldu. Önümüzde düğün de var , üstelik saçlarım aşırı kısa ne yapmalıyım? Daha ilk defa yaşadığım bir olay. Lütfen keratin yüklemesi falan demeyin annem saçlarımla ilgili bir şey durmak istemiyor bende yeteri kadar harçlık alamıyorum.
Kızlar, Saçlarım için ne yapabilirim?